Trenčianske múzeum opäť ponúka spoločné vstupné do šiestich objektov

Po minuloročnej premiére prichádza Trenčianske múzeum v Trenčíne aj počas aktuálnej turistickej sezóny so zvýhodneným spoločným vstupným do jeho prevádzok. Informoval o tom riaditeľ múzea Peter Martinisko.

08.04.2024 09:00
debata

Spoločnú vstupenku zaviedlo múzeum ako novinku v uplynulom roku a aj vďaka tomuto kroku prekročilo brány hradu a ďalších pobočiek múzea viac ako 200.000 návštev­níkov. Mnohí návštevníci majú čas na spoznávanie histórie práve počas víkendov a predpokladá sa, že v rámci jedného víkendu nie je možné prejsť si všetky pobočky bez časového stresu.

Múzeum preto vychádza milovníkom histórie v ústrety a lehotu na návštevu ďalších expozícií predlžuje z pôvodných sedem na desať dní. Výhodnú spoločnú vstupenku si môžu zakúpiť na Trenčianskom hrade.

„V cene vstupenky na malý alebo veľký hradný okruh bude už zahrnutá aj návšteva Katovho domu a Kostnice v Trenčíne, Podjavorinského múzea v Novom Meste nad Váhom, rodného domu Ľudovíta Štúra a Alexandra Dubčeka v Uhrovci, šľachtického sídla rodu Ambro v Beckove a Draškovičovho kaštieľa v Čachticiach, ktorý otvoríme už čoskoro,“ doplnil Martinisko.

debata chyba
Viac na túto tému: #Trenčín #Trenčianske múzeum