Odhalení data vydání Star Wars Outlaws a příběhový trailer lákající na "zlatý věk" podsvětí

Trailer je nabitý spoustou zajímavostí ze Star Wars, včetně Jabby, Hana a dalších.

Spolu s akčním příběhovým trailerem Ubisoft prozradil, že hra Star Wars Outlaws oficiálně vyjde 30. srpna 2024.

Hra Star Wars Outlaws, jejíž děj se odehrává mezi událostmi filmů Impérium vrací úder a Návrat Jediho, postaví hráče do role padoušky jménem Kay Vess během "zlatého věku podsvětí".

V traileru tento zlatý věk vyhlásil zločinecký lord Sliro ze syndikátu Zerek Besh ostatním skupinám, jako jsou Pykes, Crimson Dawn a Huttové. Pokračuje slovy: "Impérium ovládá každý kout galaxie, ale rozptyluje je Povstání, které se nechce vzdát. Je to příležitost vydělat miliony."

Kay Vess se ocitne uprostřed toho všeho, když zkříží cestu Slirovi způsobem, který ještě nebyl odhalen, a on ji začne pronásledovat. Aby unikla, musí ukrást jeho jmění a "koupit" si svobodu.

Poté se střihneme na intenzivní pohled na tuto cestu, která je plná setkání s Jabbou Huttem, Hanem v karbonitu, Sarlaakem, Kraytsk Dragonem, Death Troopery, AT-ST a mnoha dalšími. Také se nám naskytne pohled na některé členy Vessovy posádky, včetně bojového droida ND-5, Rodiana, netopýřího Chadra-Fana a samozřejmě roztomilého axolotla Nixe.

Star Wars Outlaws hráče opět zavede na Tatooine, ale nezůstaneme jen na této pískem zalité planetě se dvěma slunci, protože Vess bude na palubě své lodi - Trailblazer - cestovat i po hvězdách a vydá se na další planety Vnějšího okraje, jako jsou Kijimi, Akiva, Toshara a Cantonica (Canto Bight!). Jakmile se na těchto planetách ocitneme, budeme moci prozkoumávat a jezdit na jejím speederu po vůbec prvních otevřených světech Star Wars.

V traileru je také k vidění pozoruhodný počet druhů. Místo pouhých lidí a droidů se v něm objevují Twi'lekové, Mon Calamari, Gamorreané, Weequayové, Sullustané a mnoho dalších.

Jo, a musíme zmínit naprostou absenci Jediů, světelných mečů a používání Síly. Jedná se o příběh o darebácích a podsvětí a zdá se, že na to bude i nadále kladen důraz. Něco z toho by se mohlo skrývat i ve hře samotné, ale Ubisoft rozhodně klade na začátek tu darebáckou nohu.

Připomínáme, že hra Star Wars Outlaws vyjde 30. srpna 2024 na konzolích Xbox Series X/S, PS5, Amazon Luna a PC prostřednictvím služby Ubisoft Connect. Ti, kteří si chtějí předplatit Ubisoft+ nebo si zakoupit zlatou či ultimátní edici hry, budou moci naskočit o tři dny dříve.

K dispozici bude také Season Pass, který bude obsahovat 2 DLC, exkluzivní misi "Jabba's Gambit" při spuštění a kosmetický balíček "Kessel Runner Character Pack". Season Pass je součástí Gold Edition a Ultimate Edition.

Kromě všeho dříve zmíněného obsahuje Ultimate Edition také Sabacc Shark Bundle, Rogue Infiltrator Bundle a digitální art book.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsal ADAM BANKHURST z IGN US.

V tomto článku

Star Wars [Ubisoft Project]

Massive Entertainment
  • Platforma
  • PS5
  • PC
  • XboxSeries
Další podobné
Komentáře