Ve hře Star Wars Outlaws se objeví Lady Qi'ra, postava Emilie Clarke ve filmu Solo

Tak tohle jméno jsme už dlouho neslyšeli

Ve hře Star Wars Outlaws se objeví Lady Qi'ra, postava Emilie Clarke ve filmu Solo - Star Wars [Ubisoft Project]

Hra Star Wars Outlaws od Ubisoftu je zajímavým způsobem propojena s větším světem Star Wars a jedním z těchto způsobů je návrat postavy Lady Qi'ra.

Informace o návratu této postavy přinesl server Game Informer, který o sci-fi spin-offu s otevřeným světem hovořil s vývojářským studiem Massive Entertainment. V dobrodružství se hlavní postava Kay Vess setká tváří v tvář s různými zločineckými bossy. A podle Game Informeru bude mezi nimi i Lady Qi'ra, která představuje Crimson Dawn.

POZOR: Níže jsou uvedeny některé detaily zápletky a jeden spoiler k filmu Solo: A Star Wars Story.

Pro ty, kteří si jméno této hrozivé kriminálnice nepamatují, objevila se ve filmu Solo: A Star Wars Story z roku 2018. Postava, kterou hraje Emilia Clarke ze seriálu Hra o trůny, má v prequelovém filmu o Hanu Solovi významnou roli a do konce filmu nabere temné obrátky. Naposledy jsme ji viděli mluvit se zestárlým Darth Maulem na konci tohoto filmu, ale od té doby jsme o ní moc neslyšeli.

Clarke se však do hry jako Qi'ra nevrátí, jak prozradil redaktor časopisu Game Informer Brian Shea na X/Twitteru:

Solo se odehrává mnoho let před filmem Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje, kde se Han spojí s Lukem a Leiou, aby zničili Hvězdu smrti. Star Wars Outlaws se mezitím odehrává mezi Epizodami V a VI, což znamená, že Lady Qi'ra, se kterou se setkáme, bude mnohem starší než ta z filmu. Screenshot z Game Informeru (via ScreenTime) odhaluje malý náhled na vzhled této postavy.

Není jasné, jak velkou roli bude Lady Qi'ra hrát v celkovém příběhu, který chce Ubisoft vyprávět. V příběhovém traileru, který byl dnes odhalen, jsme se však mohli lépe podívat na hrdiny a padouchy hry. Zatím to vypadá, že se spin-off snaží ze všech sil být tzv. scoundrel simulator, po kterém fanoušci vždy toužili. Více o tom, jak zapadá do světa Star Wars, se dozvíme 30. srpna 2024, kdy vyjde na PC prostřednictvím Ubisoft Connect, Amazon Luna, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsal MICHAEL CRIPE z IGN US.

V tomto článku

Star Wars [Ubisoft Project]

Massive Entertainment
  • Platforma
  • PS5
  • PC
  • XboxSeries
Další podobné
Komentáře