Spojte se s námi


Fotbal

Messi se loučí s nadějí na další trofej! Inter Miami vypadlo ve čtvrtfinále tamní obdoby Ligy mistrů

Lionel Messi dlouho platil za jednoho z nejlepších hráčů světa, věk ale nezastaví ani fotbalový bůh. V Interu Miami se mu příliš nedaří a jeho tým nyní přišel o šanci na další trofej. Nejinak tomu je u jeho rivala Cristiana Ronalda.

Publikováno

dne

Lionel Messi dlouho platil za jednoho z nejlepších hráčů světa, věk ale nezastaví ani fotbalový bůh. V Interu Miami se mu příliš nedaří a jeho tým nyní přišel o šanci na další trofej. Nejinak tomu je u jeho rivala Cristiana Ronalda.

Inter Miami se trápí. Tým plný hvězd včetně Lionela Messiho v uplynulé sezoně, která končila v říjnu, skončil na předposledním místě Východní konference MLS a ačkoliv start té aktuální sezony vypadá lépe, šance na další trofej je fuč.

Inter zdolal v osmifinále tamní obdoby Ligy mistrů Nashaville po remíze 2:2 a výhře 3:1 a chystal se na mexické Monterrey, které není žádným nazdárkem. V Miami byla jeho kvalita pořádně znát.

Inter doma padl 1:2, v jeho týmu ale chyběl Lionel Messi, který kvůli zranění naskočil až do odvety. Ta je již za námi, hrála se v noci a postup slaví Mexačané, kteří ovládli i druhý zápas, tentokrát 3:1.

V sestavě Miami přitom nechyběli Jordi Alba, Sergio Busquets, Luís Suárez i navrátivší Lionel Messi. Argentinec se zapsal do statistik svou asistencí na jediný gól svého týmu, Alba se nechal po dvou žlutých vyloučit.

Messi a spol. tímto přišli o další šanci na cennou trofej a opět se ukazuje, že nákup několika hvězd rozhodně neznamená, že daný tým začne být úspěšný. V tomto případě spíše naopak.

Podobně je na tom i Messiho dlouholetý rival Cristiano Ronaldo, který se svým Al Nassrem ztrácí 12 bodů na rivala Al Hilal a titul je v nedohlednu, stejně jako další potenciální trofej.

Před třemi dny se hrál zápas právě mezi zmíněnými celky v rámci tamního pohárového semifinále a slavil Al Hilal po výhře 2:1. Ronaldo po nesportovním chování obdržel červenou kartu a musel předčasně do sprch.

Zdroj: Livesport

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.