Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve svých 64 letech se stal počtvrté otcem. Maroš Kramár (65) na světě přivítal dalšího člena rodiny. To, že s o 26 let mladší partnerkou Inou Oravcovou (38) čeká miminko, se mu podařilo utajit do poslední chvíle. Nyní se šťastnou novinkou pochlubil.

Z předchozího vztahu má přední slovenský herec a moderátor pořadu Zázraky přírody tři děti. Z manželství s Natašou Nikitinovou má dceru Tamaru (24), syna Timura (21) a Marka (16). Během Vánoc se stal Maroš Kramár dokonce díky synovi poprvé dědečkem.

To, že se stane otcem, se mu podařilo po celé těhotenství partnerky utajit. Informaci o narození dcery potvrdil slovenskému deníku Nový čas. „Je to zázrak přírody. Stalo se to znovu. Už počtvrté v mém životě. Je to nádherná věc. Je to soukromá věc. Jsme velmi šťastní. Moje děti jsou také šťastné,“ svěřil se nadšeně Maroš Kramár.

Partnerka Maroše Kramára, se kterou tvoří pár 5 let, porodila 11. dubna. „Moje dcera dostala jméno Rija. Znamená to naděje. Protože naděje umírá poslední,“ dodal pro slovenský deník šťastný herec.

Související témata:

Další články

Načítám