Spojte se s námi


Fotbal

VIDEO: Lionel Messi čaroval! Nádhernou ranou vymetl šibenici, připsal si i asistenci. Inter Miami dotáhl ke třem bodům

Inter Miami ve čtvrtek vypadl z Ligy mistrů, otočit dvojutkání s Monterrey nepomohl ani uzdravený Lionel Messi. Ten ovšem zazářil v noci ze soboty na neděli, když se postaral o nádherný gól, přidal i skvělou asistenci.

Publikováno

dne

Inter Miami ve čtvrtek vypadl z Ligy mistrů, otočit dvojutkání s Monterrey nepomohl ani uzdravený Lionel Messi. Ten ovšem zazářil v noci ze soboty na neděli, když se postaral o nádherný gól, přidal i skvělou asistenci.

500 Kč od Fortuny

Za kolik si zahraješ tolik dostaneš

Vsadit si
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Lionel Messi byl ještě donedávna zraněný, nicméně před týdnem se vrátil do akce a to ve velkém stylu. Vstřelil gól z halfvoleje a mimo to stál o zrodu jiné gólové akce svého týmu. Jenže v týdnu musel kousat hořkou porážku.

V Lize mistrů se jeho Inter Miami utkal s Monterrey. První utkání prohrál, bylo potřeba otáčet. Duelu předcházely různé urážky a nepříjemné situace, s nimiž se musel nejen Argentinec vypořádat.

Celek z Floridy to ale pořádně nenamotivovalo. Proti mexickému klubu totiž prohrál 1:3 a z Ligy mistrů vypadl ve čtvrtfinále. Chuť si však držitel osmi Zlatých míčů napravil v lize, kde řídil výhru Miami na půdě Kansasu City.

Lionel Messi znovu úřadoval

Dlouhých pět zápasů čekal Inter Miami na výhru. To Kansas City měl o poznání lepší formu, což se ukázalo v úvodu utkání. Už v šesté minutě se totiž Sporting na domácí půdě ujal vedení.

To ale trvalo pouze dvanáct minut. Lionel Messi vynikající přihrávkou našel 21letého Diega Gomeze, který si ve stoprocentní příležitosti poradil a vyrovnal na 1:1.

Na další gól se čekalo až do druhého dějství a postaral se o něj sám kapitán mistrů světa. V 51. minutě napřáhl levačkou ke střele zpoza vápna a nádherně vymetl šibenici v bráně Kansasu City.

Přesto nebylo hotovo. Sporting ještě srovnal na 2:2, o výhře Interu nicméně v 71. minutě rozhodl Luis Suárez.

Lionel Messi má v této sezoně na kontě 8 soutěžních zápasů, v nichž vstřelil 7 gólů a přidal 4 asistence.

Zdroj: MLS, Twitter

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.