Messi vystřihl další krásný gól, výhru Miami nad Kansas City vidělo 72 tisíc diváků

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama
Messi vystřihl další krásný gól, výhru Miami nad Kansas City vidělo 72 tisíc diváků
Messi uspěl krásnou střelou z dálky.
Messi uspěl krásnou střelou z dálky.AFP
Lionel Messi (36) pomohl v MLS krásným gólem k vítězství Miami 3:2 před více než 72 tisíci diváky na hřišti Kansasu City, kterým Inter ukončil po pěti soutěžních zápasech sérii bez výhry. Kapitán argentinských mistrů světa, jehož v minulých týdnech trápilo svalové zranění, odehrál celé utkání poprvé od 7. března.

Sporting Kansas City – Inter Miami 2:3

Šestatřicetiletý Messi se trefil v 51. minutě, dalekonosnou ranou zpoza půlkruhu nad pokutovým územím poslal svůj tým do vedení 2:1. Jeden z nejlepších fotbalistů historie vstřelil pátý gól v pátém ligovém startu. Krátce nato sice vyrovnal svou druhou trefou v zápase Erik Thommy, ale v 71. minutě rozhodl o vítězství hostů z Floridy uruguayský kanonýr Luis Suárez.

Inter Miami si připsal první výhru po měsíci, během nějž mimo jiné vypadl ve čtvrtfinále Ligy mistrů CONCACAF. Po devíti odehraných duelech je tým těsně v čele tabulky Východní konference.

Zápas se hrál na vyprodaném Arrowhead Stadium, domovském stánku aktuálních vítězů Super Bowlu Kansas City Chiefs, jejichž hvězdný quarterback Patrick Mahomes nechyběl v hledišti. Návštěva 72.610 diváků byla čtvrtá nejvyšší v historii MLS.

Utkání Inter Miami – Nashville SC (neděle 21. dubna, 01:30)