Denník N

Koľkokrát minulý týždeň spomenul premiér Lexaurin? (Pod slnkom Jany Shemesh)  

Foto N - Šimon Kern
Foto N – Šimon Kern

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Vážené čitateľky, vážení čitatelia,

minulý týždeň sa na Slovensku debatovalo o témach duševného zdravia v súvislosti s politikou a bolo to také ako vždy. Píšem o tom v téme týždňa.

Prečítať si môžete aj o tom, ako dopadli dievčatá, ktoré pred desiatimi rokmi uniesli militanti z Boko Haram.

V USA sa vedie opäť spor o to, kedy je správny vek opustiť verejnú funkciu – a dotýka sa sudkyne najvyššieho súdu Sonie Sotomayorovej, ktorej som sa venovala v profile týždňa.

Odporúčam vám aj rozhovor o tom, ako sa deti hrajú, a seriál o ženách, čo sa postavili vlastnej rodine, tentoraz mafiánskej.


Téma týždňa: Smúťte nad politikou, ak sa vám žiada, ale nájdite si aj dôvod na radosť

Sú ľudia, ktorí prijali výsledky prezidentských volieb ťažko až s úzkosťou a potrebovali sa z toho verejne vyrozprávať. A sú politici, ale aj komentátori, ktorí sa k tomu museli vyjadriť. Krútili hlavami, dávali diagnózy, zosmiešňovali. Premiér Robert Fico celý minulý týždeň rozprával o Lexaurine.

Vieme, čo verejné (ale aj súkromné) bagatelizovanie problémov robí s tými, ktorí Lexaurin a iné medikamenty užívajú alebo si myslia, že by možno mali. Škodí im, dáva im najavo, že oni sú problém, veď nie je normálne, aby

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Pod slnkom Jany Shemesh

Rodičovstvo

Silné ženy

Životy žien

Komentáre, Rodina a vzťahy

Teraz najčítanejšie