Jste zvědaví, jaký je nejhorší film Adama Sandlera? Prozradíme vám, který se kritikům líbí nejméně

Nejhorší snímek v Sandmanově kariéře

Jste zvědaví, jaký je nejhorší film Adama Sandlera? Prozradíme vám, který se kritikům líbí nejméně - Adam Sandler

Adam Sandler je velkým hráčem, protože je většinou spojován s nízkorozpočtovými komediemi, které ovšem diváci často milují. Ale Uncut Gems (Drahokam) nebo nejnověji Spaceman (Kosmonaut z Čech) jsou filmy, ve kterých ukazuje, že umí hrát, nebo být vážný, když chce. Pravda, ani Spaceman nebyl žádný velký hit, spíše zklamal, ale zdaleka nepatří k jeho špatným filmům. Který z nich se ale podle kritiků blíží odpadní žumpě? No přece The Ridiculous 6 (Šest směšných), který kritici nesnášejí.

Připomínáme si toto "veledílo" v návaznosti na Slashfilm. Pokud navštívíte na Rotten Tomatoes Sandlerův profil, můžete si jeho filmy seřadit podle skóre. Na konci je The Ridiculous 6, který má na základě 37 recenzí 0 %. Má známku 2,4/10. Ani diváci o něm nemají o moc lepší mínění, podle více než 2 500 hlasujících má 36 %, tedy 2,6/5. A to je ještě málo. Server Rotten Tomatoes shrnul hodnocení filmu The Ridiculous 6 takto: "Každý jeho okamžik je stejně urážlivý, jak naznačovalo jeho obsazení a pojetí: The Ridiculous 6 je standardním dílem podle měřítek fanoušků Adama Sandlera, ale všichni ostatní filmoví fanoušci by se mu měli vyhnout." Mimochodem, podle žebříčku Rotten Tomatoes se film umisťuje za takovými „mistrovskými díly“, jako jsou The Master of Disguise (Pán převleků) Jack a Jill, Grown Ups 2 (Machři 2) nebo Grandma's Boy (Král videoher).

Westernová komedie, která debutovala v roce 2015, byla prvním projektem Adama Sandlera na Netflixu a v mužské parodii na tento žánr se vedle Sandlera objevili Terry Crews, Jorge Garcia, Taylor Lautner, Rob Schneider, Luke Wilson a Danny Trejo. Na výše zmíněném webu shromažďovače recenzí není mnoho filmů, které jsou v hodnocení porotců na 0 %, přičemž mezi ně patří i Staying Alive (Zůstat naživu) s Johnem Travoltou a Highlander II: The Quickening (Síla kouzla). Příběh Sandlerova filmu spočívá v tom, že všichni hlavní hrdinové zjistí, že jsou bastardy stejného bankovního lupiče (hraje ho Nick Nolte), a tak se musí spojit, aby našli svého fotříka a samozřejmě i obrovskou sumu peněz, kterou chce Sandler odkázat své postavě vychované indiány.

Soudě podle recenzí chtěli tvůrci Směšné šestky (režisér Frank Coraci a scenáristé Sandler a Tim Herlihy) přinést pouze chytlavou parodii na westerny typu Blazing Saddles (Žhavá sedla), ale ve skutečnosti se jim podařilo natočit laciný, rasistický a misogynní film. To vyvolalo napětí i na place, protože desítky domorodých herců, komparzistů a členů štábu odešly z natáčení na protest proti apačské a navažské kultuře a ponižujícímu zobrazování žen. Údajně nakonec zůstali pouze čtyři indiánští herci.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsal BENKE ATTILA z IGN Hungary.

Další podobné
Komentáře