Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Neštěstí na sídlišti v Martině: Maminka (†30) dvou dětí vyskočila z okna!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.com)
Autor: pma - 
17. dubna 2024
13:59

Sídlištěm ve slovenském městě Martin otřásla mrazivá tragédie. 30letá maminka dvou dětí se rozhodla předčasně ukončit svůj život a skočila z 12. patra panelového domu, ve kterém s rodinou žila. Její pád bohužel vidělo i několik sousedů.

Neštěstí se stalo v pondělí dopoledne v městské části Ledoveň. Bylo kolem 11. hodiny, když si někteří z obyvatel domu všimli padajícího těla. Podle slovenských médií byla ženou třicetiletá maminka dvou malých dětí. 

„Byla to velká náhoda, že jsme to viděli. Z našeho okna jsme viděli vyskočit postavu z nejvyššího patra, bylo přibližně 10:50,“ popsal jeden ze sousedů, který na místo ihned zavolal záchrannou službu. 

Několik obyvatel sídliště se k ženě ihned na ulici seběhlo a snažili se o první pomoc. „Sanitka byla na místě opravdu obratem,“ uvedli svědci. I přes její rychlý příjezd se ženě ale už nedalo pomoci. Podle deníku SME.sk byli záchranáři na místě ještě několik hodin po tragédii.

Policie se kvůli citlivosti případu odmítla k neštěstí blíže vyjádřit. 

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí: 116 111 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop a zdarma.

Video  Pohotoví strážníci rozmluvili Brňanovi skok z mostu  - Městská policie Brno
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání