„Tak a je to tady. Přesně za 3 roky mi bude 50,“ vtipkoval na sociální síti oslavenec Michal Jagelka. Známý dabér, co propůjčil svůj hlas řadě hollywoodských hvězd - například Leonardu DiCapriovi (49), Mattu Damonovi (53) či Orlandu Bloomovi (47), příležitostný herec a také bývalý politik Občanské demokratické strany, totiž slaví 17. dubna své 47. narozeniny.

Na jeho jubileum nezapomněl ani Jagelkův životní partner, moderátor Aleš Cibulka. Ten pojal svou gratulaci vskutku originálně - zalovil ve společném archivu a na sociální síti sdílel černobílý snímek Jagelky z dob, kdy byl ještě docela malý špunt. Nebylo to však nijak zásadně dlouho předtím, než se začal prosazovat ve světě dabingu - věnuje se mu totiž již od svých 12 let. Právě díky dabingu se už v roce 1998 seznámil s  Cibulkou.

Video
Video se připravuje ...

Partneři Aleš Cibulka a Michal Jagelka se radují z miminka! Jmenuje se Tobiáš Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Od konce roku 2000 tvořili pár a jejich láska byla oficiálně zpečetěna registrovaným partnerstvím v roce 2008. „Dneska je Den D, naše největší láska slaví narozeniny! Co bych to tu dlouze vypisoval, prostě jsi to NEJVÍC, co v životě mám. Už 24 let. Děkujeme a přejeme všechno nejlepší!“ vyznal se mu v den jeho narozenin něžně Cibulka a připojil podpis - AaT. Tím myslel sebe a jejich rodinného pejska, vipeta jménem Tobiáš.

Fotogalerie
41 fotografií