Quentin Tarantino po zjevné změně názoru náhle opustil film The Movie Critic

Slavný režisér filmu Tenkrát v Hollywoodu se údajně vrací ke kreslící tabuli.

Režisér Quentin Tarantino se rozhodl nepokračovat v natáčení filmu The Movie Critic, píše Deadine. Místo toho se prý Tarantino vrátí ke kreslící tabuli, aby se rozhodl, jaký bude jeho poslední film, a ponechá tak The Movie Critic vedle svých četných dalších nápadů, které se nikdy neuskutečnily.

Quentin Tarantino has apparently abandoned The Movie Critic after a reported change of heart.
Quentin Tarantino po údajné změně názoru opustil The Movie Critic.

Tuto zprávu následně potvrdil i časopis Variety. IGN se obrátil na Sony Pictures i Tarantinovy zástupce s žádostí o komentář.

Deadline uvádí, že Tarantino od filmu, v němž měl údajně hrát Brad Pitt, upustil po "změně názoru". Podle Tarantina měl být film původně založen na skutečném spisovateli, jehož recenze byly něco mezi "raným Howardem Sternem a tím, čím by mohl být Travis Bickle [postava Roberta DeNira ve filmu Taxi Driver], kdyby byl filmovým kritikem".

Film procházel různými úpravami až do roku 2023, což údajně zpozdilo produkci. Pak se Tarantino náhle rozhodl otočit a odejít. Rozhodně to není poprvé, co Tarantino upustil od nápadu, který propagoval. Mezi různé nápady, které Tarantino v průběhu let vyslovil, aby je následně opustil, patří Star Trek s ratingem R, třetí film Kill Bill a další.

Stále existuje šance, že se Tarantino k tomuto konceptu vrátí, jako to udělal s filmem The Hateful Eight, ale zatím to vypadá, že se přesouvá k jiným nápadům.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsala KAT BAILEY z IGN US.

V tomto článku
Další podobné
Komentáře