Hlavní obsah

Měsíce jezdila v ukradeném autě. Policii tvrdila, že ho dostala jako spropitné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tulsa

Žena z amerického státu Oklahoma se několik měsíců vozila v ukradeném autě. Když ji nedávno zastavili policisté, snažila se je přesvědčit, že vůz dostala od bývalého zákazníka jako spropitné a dárek k blížícím se narozeninám.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Třiapadesátiletá Angela Harrisonová se přinejmenším od letošního ledna projížděla ulicemi města Tulsa v Oklahomě v ukradeném voze Jeep Liberty. Krádež tohoto auta přitom byla nahlášena dokonce již před loňskými Vánocemi.

Policisté z Tulsy po autě aktivně pátrali a letos v lednu se jim ho podařilo zachytit na bezpečnostních kamerách, a to včetně řidičky, jejíž podoba odpovídala Harrisonové. Když tedy na tento vůz v první polovině dubna narazili znovu, vydali se za ním a zastavili ho.

Za volantem seděla právě Harrisonová a o krádeži nechtěla ani slyšet. Tvrdila, že dříve pracovala v restauraci Waffle House a před chvílí potkala na benzinové pumpě jednoho bývalého zákazníka.

A ten ji údajně tak moc rád viděl, že jí dal jakési opožděné spropitné ve výši 10 dolarů (přibližně 240 korun) a k tomu přidal i klíče od zmíněného vozu. Navíc prý akt dobrosrdečnosti zdůvodnil jako předčasný dárek k narozeninám, které bude Angela mít za několik týdnů.

Když ji však policisté konfrontovali se snímkem stejného auta z letošního ledna, Harrisonová připustila, že za volantem sedí ona, ale předstírala, že nechápe, jak je to možné, když má auto teprve hodinu.

Server Fox News doplnil, že původní majitel podle policejního vyjádření před časem zemřel, ale vůz byl nakonec vrácen jeho rodině.

Zloděj předstíral, že je odpadkový pytel. Natočila ho kamera na domě

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám