Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od března patří Anife Hassan Vyskočilová (50) do klubu padesátnic. Bývalá tanečnice a herečka by svou energii stále mohla rozdávat. Ve společnosti se objevuje občas a šťastná je v soukromém sektoru u jedné německé firmy.

Módní show návrhářky Jiřiny Taumanové si však ujít nenechala. Na přehlídku přispěchala rovnou z práce. „Byla jsem do pěti v práci, pak jsem jela rychle domů, jenom jsem si umyla hlavu, osušila ji, natočila ofinu…A šaty nemám, protože jsem nic nenašla,“ řekla Super.cz Anife, která minulý měsíc oslavila kulatiny.

Bujaré oslavy však vynechala. Vyskočilová překvapila tím, že už roky narozeniny neslaví. „Narozeniny vůbec neslavím už od svých 38 let. S mým sousedem jsem šla do Břevnovského kláštera, já ale nepiji alkohol, on si dal pivo, já kapučíno, udělali jsme si krásnou procházku, pan mnich tam za mnou zavřel dveře a pak jsem šla domů a ráno rovnou do práce,“ dodala Anife, která už roky vypadá stejně.

V poslední době svůj účes zpestřila ofinou, pod kterou by ji možná někteří ani nepoznali. Svůj čas poslední rok tráví nejen s malou vnučkou, ale šťastná je i v německé firmě, ve které po zavření kavárny, začala pracovat. „Dělám to s radostí, protože to jsou Němci, lidé vědí, že jsem na ně úchylná. Můj muž je Němec a moje rodina je v Německu,“ prozradila nadšeně Anife. „Člověk, když se těší do svojí práce a pracuje s radostí, tak vytváří hodnoty,“ uzavřela Vyskočilová.

Reklama

Další články

Načítám