Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oslavit narozeniny se určitě dá na mnoho různých způsobů. Manžel Kourtney Kardashian (45) Travis Barker zvolil poměrně neotřelou cestu a zveřejnil snímek své ženy, kterak sedí na záchodě. Není se čemu divit, že se u lidí nesetkal zrovna s vřelým přijetím.

Manželství Travise a Kourtney je už od roku 2022 velmi šťastné. Svou lásku tehdy stvrdili dokonce třikrát, v Las Vegas, v Santa Barbaře a v italském Portofinu. A přesto, že zasloužilá matka, která už tehdy sdílela tři děti s exmanželem, dávno překročila čtyřicítku, podařilo se jí dokonce ještě přivést na svět společného potomka jménem Rocky Thirteen, který se narodil zřejmě v listopadu loňského roku.

Láska mezi oběma partnery stále kvete a Travis Barker, bubeník skupiny Blink 182, čas od času dává prostřednictvím sociálních sítí veřejně najevo, jak moc svou ženu zbožňuje. Jednou ji například vyfotil ve spodním prádle bez retuše, což u dam z klanu Kardashian-Jenner není zrovna obvyklé, teď ji určitě „potěšil“ sérií snímků k jejím narozeninám, na jejímž konci nechybí ani fotografie Kourtney, která zrovna vykonává svoji potřebu na záchodě a široce se směje do objektivu. Domácí album snese hodně, o vhodnosti sdílení takové fotky s celým světem by se ale dalo polemizovat.

„Všechno nejlepší mé krásné ženě, spřízněné duši a navždy nejlepší kamarádce. Miluju tě, miluju náš společný život. Děkuji ti za to, že jsi ta nejúžasnější manželka a bytost, jakou si člověk může přát. Tak na mnoho dalších let společných dobrodružství,“ napsal k sérii snímků muzikant.

Pro snímek na toaletě je třeba posunout doprava.

„Poslední fotka způsobila, že se mi ten příspěvek nelíbí…některé věci nechápu,“ píše například jeden fanoušek na Travisově profilu. „Je vtipné, když se to děje v soukromí, není vtipné, když to sdílíte s miliony lidí,“ přidává se jiná sledující. Čtenáři magazínu Page Six pak měli ještě jasnější názor. „Tohle je vážně odporné. Zašli moc daleko,“ nebo „Tady slova selhávají…tak smutné, vypadalo to, že má Kourtney zdravý rozum,“ či „To jsme nepotřebovali vidět! Ti dva k sobě patří. Tyhle pochybné existence dávají jejich dětem hrozný příklad,“ to jsou jen z některé z komentářů, kterými lidé reagují na snímek. Tak snad se příště nedočkáme ještě nějakého intimnějšího snímku.

Reklama

Další články

Načítám