Denník N

Po netradičnej výzve primátorov aj šéfov sa hral hokej, ktorý v play-off často nevidno. Nitra na úvod vyhrala v Spišskej

Na fotke sú hráči Nitry, ktorí oslavujú víťazstvo v prvom finálovom zápase play-off hokejovej extraligy. FOTO: TASR
Na fotke sú hráči Nitry, ktorí oslavujú víťazstvo v prvom finálovom zápase play-off hokejovej extraligy. FOTO: TASR

Nitra vyhrala v Spišskej Novej Vsi prvý zápas finále play-off extraligy.

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Pre Spišskú Novú Ves aj Nitru je finále hokejovej extraligy významnou udalosťou. To potvrdili aj primátori obidvoch miest, ktorí sa prostredníctvom krátkeho videa prihovorili fanúšikom, čo nie je bežná vec.

Primátor Nitry Marek Hattas zagratuloval Spišskej Novej Vsi k postupu až do finále a zároveň vyzdvihol to, že ide o dve mestá, ktoré tento rok oslavujú už 25. výročie partnerskej spolupráce.

„Ďakujem pekne, pán primátor, tiež gratulujem a som veľmi rád, že sa vo finále stretávame práve s vami – s naším partnerským mestom,“ odpovedal na pozdrav Marekovi Hattasovi primátor Spišskej Novej Vsi Pavol Bečarik.

Vyhlásenia obidvoch primátorov a vzájomné partnerstvo však nie sú jediné dve veci, ktoré obe mestá spájajú. Kluby HK Nitra a HK Spišská Nová Ves totiž krátko pred začiatkom finálovej série

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Hokej

Hokejová extraliga

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie