Založ si blog

Keď je slušný a zodpovedný občan Slovenska múdrejší ako JUNTA , ktorá vedie Ficiliu do medzinárodnej izolácie a k ekonomicko – morálnemu úpadku !

Zase upozorňujem jednobunkových VOLIčov z búdy na Súmračnej ,ktorí povýšili ich Birmovaného komunistu nad svätého OTCA a milujú ho viac ,ako seba samých a ich deti a vnukov ,že ani tento blog nie je venovaný im ,ale tým ,ktorí chcú skutočný MIER ,slobodu a demokraciu vo svete a nie anarchiu pod vedením PSYCHOPATOV z východu !

NE – vládna Junta vo Ficilii sa rozhodla ,že nepodporí návrh Českej vlády a nevenuje na muníciu pre Ukrajinu ani len jeden jediný cent ,ale zato bude všemožne podporovať v mene jej dementkracie komerčnú výrobu zbraní jedného z pomedzi nich a nebude brániť ich predaju na Ukrajinu ! A takýmto nepriamym spôsobom bude podporovať zabíjanie ich RUssKYCH votrelcov na Ukrajine so zbraňami vyrobenými vo FICILII !!! Nuž ,čo už ?! Veď aj takýmto spôsobom sa dá bojovať za ich ,,MIER“ na Ukrajine so smrtiacimi zbraňami z FICILIE !!!

Ale keďže na Slovensku žijú aj ľudia bojujúci proti RUssKEJ VOJNE & AGRESII u našich východných susedov ,tak vznikla iniciatíva mimo politickej JUNTY vo FICILII a títo občania jednoducho vyhlásili zbierku na nákup zbraní a munície pre braniacu sa Ukrajinu ,ktorá bojuje aj za skutočný MIER na Slovensku a v celej Európe ,lebo veľmi dobre vedia ,že RUssKY barbár & agresor sa nezastaví na hraniciach medzi nim a Európskou úniou a bude si nárokovať na ďalšie územia hlavne z bývalého zoskupenia RVHP & WZ a to na základe splnenia si plánu a sna jedného PSYCHOPATA – LILIPUTINA z búdy na Krásnej ploščadi ,ktorý sa nevzdáva jeho sna o zjednotení východnej Európy pod vedením jeho krvavého RUssKA !!! A keďže zodpovedný a slušný občan Slovenska veľmi dobre vidí a vie kam a ku komu ho zaťahuje JUNTA vo FICILII ,tak sa rozhodol konať na vlastnú päsť a ukázať týmto sluhom PSYCHOPATA ,že proti vojne a za MIER sa bojuje inými zbraňami , ako tými s ktorými bojuje táto zapredaná JUNTA ,ktorá už dnes vrieska aj o tom ako budú ich cesty a lety SMERovať do ich milovaného krvavého RUssKA a budú robiť všetko preto ,aby sa ich FICILIA stala súčasťou SNŠ RUssKA ,ako prvý štát z radov EÚ !!!

Týmto chcem poďakovať všetkým slušným a zodpovedným občanom Slovenka za ich príspevky na podporu víťazstva ťažko skúšanej Ukrajiny nad RUssKYM krvavým agresorom ,ktorý stupňuje jeho útoky a zabíjanie v cudzej zemí ,ktorá sa rozhodla byť raz slobodnou a demokratickou krajinou bez RUssKEHO vplyvu !!!

SLÁVA UKRAJINE !!!

Farizeji a šarlatáni z cirkusu parlament hrali včera v cirkuse parlament zase len a len divadielko

22.05.2024

Ale na druhej starne zase priznali ,že aj v tomto cirkuse konali dlhé roky zlé a proti princípom nie len demokracie ,ale aj slušnosti a diplomacie ! Včerajšie memorandom ,sypanie si popola na hlavy , v cirkuse PARLAMENT len potvrdilo to ,čo už dávno vie nie len celé slušné Slovensko ,ale aj vyspelá demokracia v Európe . Ak si dnes niekto myslí ,že sa už dnes zmenili a zmenia [...]

A už je to tu ! !!

20.05.2024

V roku 1989 ,keď sa chlieb lámal aj v ČSSR a na dvere veľmi silno búchala demokracia ani mňa ani len vo sne nenapadlo ,že sa dožijem na malom Slovensku doby ,kedy sa bude zakazovať nahlas vyslovovať názor a dokonca sa bude za neho aj trestať ! Ale aj ja som sa veľmi mýlil a dožil som sa toho ,čoho som sa iste nie len ja dožiť nechcel ! A teda aj zastrašovania zo strany vládnej [...]

Demokracia na Slovenský spôsob !

20.05.2024

Po nahubkovom zákone o RTVS v cirkuse PARLAMENT a odsúdenia hodnej udalosti v Handlovej tu máme zase jasnú vládnu propagáciu demokracie na jej spôsob . A to v podobe ZÁKAZU sa vyjadrovania k tejto udalosti tak ,ako každému z nás narástol zobák ! Dnes sa berie právo občanom na vyjadrenie ich názorov na udalosť ,ktorá rozrúšala predovšetkým rady ,,politikov“ a teda tých [...]

Zara Rutherford / Lietadlo /

Na juhu Portugalska sa zrazili dve akrobatické lietadlá, jeden z pilotov zomrel

02.06.2024 21:55

Portugalské médiá napísali, že išlo o lietadlá Jakovlev Jak-52.

SR Bratislava Rada Bezpečnostná Zasadnutie Mimoriadne BAX

Šutaj Eštok: Návrhy v rámci tzv. "lex atentátu" nebudú kontroverzné

02.06.2024 18:28

Šimečka predpokladá, že nastane analýza atentátu na premiéra, kto pochybil a aké lepšie opatrenia treba prijať.

trump

Trump povedal, že on by trest väzenia prijal, ale verejnosť by to nemusela pochopiť

02.06.2024 18:09, aktualizované: 19:33

O tom, čo by mohlo potom nastať, už Trump nehovoril.

Blesk / Hrom /

Po údere blesku v Liberci hlásia niekoľko zranených

02.06.2024 17:38

Blesk udrel v popoludňajších hodinách pri zámockom parku

Štatistiky blogu

Počet článkov: 164
Celková čítanosť: 483258x
Priemerná čítanosť článkov: 2947x

Autor blogu

Kategórie