Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav
130 let

Lidovky.cz

Beckhamová slavila padesátiny nejen se Spice Girls, z párty ji odnesl manžel

Lidé

  13:35
Victoria Beckhamová oslavila své padesátiny ve velkém. Párty v Londýně stála v přepočtu miliony korun a zúčastnila se jí řada celebrit a celá skupina Spice Girls. Společně zazpívaly i jeden svůj hit. Oslavenkyni nakonec odnášel David Beckham na zádech.

David Beckham odnesl oslavenkyni na zádech (21. dubna 2024) foto: Profimedia.cz

„Nejlepší noc všech dob! Všechno nejlepší si přeju! Všechny vás miluju!“ napsala Beckhamová na svůj Instagram, kde zveřejnila snímky před oslavou a potom také video, jak zpívá se Spice Girls hit Stop.

Video natočil David Beckham a sám ho také zveřejnil na svém Instagramu.

Can’t wait to celebrate with my friends and family! I love you all so much @davidbeckham @brooklynpeltzbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven xx

20. dubna 2024 v 19:49, příspěvek archivován: 21. dubna 2024 v 9:59

„Událost, na kterou celý svět čeká,“ reagovali na písničku fanoušci a povzbuzovali skupinu, aby vyrazila na turné v plném obsazení. Právě Beckhamová ale tuto možnost dlouho odmítá, svou pěveckou kariéru považuje za uzavřenou a chce být známa jen jako návrhářka.

Mel B ovšem letos slíbila, že skupina společně oslaví třicáté výročí. „Rozhodně něco chystáme. Zřejmě dostanu vynadáno za to, že to říkám,“ prozradila Mel B v jednom z rozhovorů, nic bližšího ale neuvedla.

Oslava Beckhamové proběhla v soukromém klubu a účasnila se jí stovka hostů, mezi nimi herci Tom Cruise, Eva Longoria, Salma Hayeková a další.

Samotná oslavenkyně musela přijít s berlemi, protože si v únoru v posilovně zlomila nohu a stále ještě cítí následky tohoto zranění. V pozdních nočních hodinách už ale berle nechala za sebou a David Beckham ji z večírku odnesl na zádech. Hosté odcházeli z párty v neděli ve 2:30 a deník Daily Mail vypočítal cenu oslavy na 250 tisíc liber (v přepočtu přes 7 milionů korun).

Victoria Beckhamová překročila padesátku už ve středu a jednu oslavu už měla v týdnu. Ta byla ovšem jen rodinná. David Beckham si pronajal tryskové letadlo a vzal ji a děti na jih Francie na večeři v restauraci La Colombe d’Or v Saint Paul de Vence.

Před svými padesátinami se nad tímto životním milníkem Beckhamová zamyslela na sociálních sítích a prohlásila, že se cítí být na začátku.

„Připravuji se na padesátku (samozřejmě na podpatcích!) a cítím se neuvěřitelně požehnaná, že jsem dosáhla tohoto milníku. Požehnaná, ale také úspěšná a hluboce spokojená. Nejen z toho, kde jsem jako žena, ale i z toho, jak daleko se moje módní a kosmetické značky dostaly. Vždycky jsem si přála, aby se ženy cítily co nejlépe. Pro mě to znamenalo důvěřovat svému instinktu a nikdy nedělat kompromisy ve své tvůrčí vizi,“ napsala Victoria na Instagramu v předvečer svých padesátých narozenin.

I mean come on x @victoriabeckham @melaniecmusic @officialmelb @emmaleebunton @gerihalliwellhorner

21. dubna 2024 v 3:43, příspěvek archivován: 21. dubna 2024 v 9:57

Matka čtyř dětí, která v devadesátých letech prorazila do showbyznysu a pak se provdala za jednoho z nejslavnějších fotbalistů světa, poděkovala své rodině.

„Věřím, že člověk může být mnohým. Popovou hvězdou, matkou, manželkou, návrhářkou... Mojí vášní vždy bylo snít velké sny a pak snít ještě větší! Věřte nejprve sami sobě – všichni ostatní budou následovat. A když budete mít opravdu štěstí, najdete někoho, kdo ve vás věří ještě víc než vy. Davide Beckhame, jsem ti navždy vděčná za tvou bezpodmínečnou lásku a podporu a za naše krásné děti: Brooklyna, Romea, Cruze a Harper, doplňujete mě. Jsem tak pyšná, tak žasnu nad tím, jací milí, pracovití a talentovaní jedinci se z vás všech stávají. Takže připíjím na to, abych dělala víc toho, co miluju, s lidmi, které miluju. Jsem tak vděčná za svou rodinu, přátele a svůj neuvěřitelný tým! Toto je začátek nové vzrušující kapitoly a já jsem teprve na začátku. Mami a tati, mám vás ráda,“ dodala Beckhamová.

22. září 2018

Autor: