V krátké aktualizaci k filmu Spider-Man 4 Tom Holland říká: "Je naší povinností chránit tento odkaz"

Správný přístup

V krátké aktualizaci k filmu Spider-Man 4 Tom Holland říká: "Je naší povinností chránit tento odkaz" - Spider-Man: No Way Home

Filmová hvězda Tom Holland poskytl krátkou informaci o tom, zda se Spider-Man 4 uskuteční, nebo ne, a zdůraznil, že povinností všech zúčastněných je "chránit tento odkaz".

V rozhovoru pro Deadline Holland uvedl, že na příběhu pracují "ti nejlepší v oboru", ale naznačil, že se nic nestane, "dokud to nerozlouskneme".

Z Hollandových komentářů vyplývá, že herec k filmům pociťuje ochranářský pocit, a to z dobrého důvodu. Jak sám přiznává: "Za svůj život a kariéru vděčím Spider-Manovi." Zdá se, že kamenem úrazu je vymyslet způsob, jak přijít s něčím novým, s něčím, co nebude pouhým opakováním toho, co už tu bylo.

Zde je celé vyjádření Toma Hollanda ke Spider-Manovi 4:

"Jednoduchá odpověď zní, že vždycky budu chtít točit filmy o Spider-Manovi. Za svůj život a kariéru vděčím Spider-Manovi. Takže jednoduchá odpověď je ano. Vždycky budu chtít dělat další.
Máme ty nejlepší v oboru, kteří pracují na jakémkoli příběhu. Ale dokud ho nerozlouskneme, je naší povinností chránit tento odkaz. Třetí film byl v mnoha ohledech tak výjimečný, že se musíme ujistit, že uděláme správnou věc.
Je to poprvé v tomto procesu, kdy jsem se zapojil do tvorby tak brzy. Je to prostě proces, kdy se dívám a učím. Je to pro mě opravdu zábavná fáze. Jak už jsem řekl, všichni chtějí, aby se to stalo. Ale chceme se ujistit, že to nepřeženeme s těmi samými věcmi."

Hollandovy nejnovější komentáře se shodují s těmi, které pronesl v listopadu, kdy řekl, že nebude točit další film o Spider-Manovi z MCU jen tak pro nic za nic. Vzhledem k obrovskému úspěchu filmu Spider-Man: Bez domova z roku 2021, který je s neuvěřitelnými 1,922 miliardy dolarů v pokladnách sedmým nejvýdělečnějším filmem všech dob, se zdá pravděpodobné, že mocní budou chtít prosadit další film o Spider-Manovi s Tomem Hollandem, Zendayou a spol. Zdá se však, že fanoušci si budou muset počkat, než něco uvidí na plátně.

Do té doby snad fanouškům postačí Venom 3 s Tomem Hardym v hlavní roli. V březnu Hardy sdílel fotografii ze zákulisí natáčení chystaného pokračování, což někteří považovali za náznak, že film navazuje přímo na Spider-Man: Bez domova.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsal WESLEY YIN-POOLE z IGN US.

V tomto článku

Spider-Man: No Way Home

Marvel Studios
Další podobné
Komentáře