Byla jsem konzerva, teď chci víc vzrušení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Byla jsem konzerva, teď chci víc vzrušení!

Sexuální poradna paní Michaely
Sexuální poradna paní Michaely (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Vždy jsem byla v sexu velmi konzervativní, nechtěla jsem zkoušet nic nového. Odpuzovalo mě třeba i použití vibrátoru při styku s manželem. Jenže časem se to změnilo a já bych ráda nějaký experiment v posteli zažila. Ale bojím se, jak na to můj muž zareaguje, když si k orgasmu dopomůžu i jinak než "klasicky". Jak mu to podat? (Dara, 45)

Milá Daro, nemáte se čeho bát. Partnerovi vysvětlete, že jste zkrátka zvědavá a chcete se o svých sexuálních možnostech dozvědět více. Určitě to není ostuda ani pro Vás, ani pro něj! Naopak poté třeba zjistíte, že se Vám líbí něco, co Vám může dopřát jen partner i bez "malého pomocníka", a rozšíříte si tak alespoň obzory. Erotické pomůcky navíc pomáhají vyřešit některé problémy, jako jsou třeba výkonnostní úzkost u mužů či nízké sebevědomí. Žijeme jen jednou a byla by škoda později litovat, že jste se připravila o možnost zkusit v ložnici něco neobvyklého! 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.