Agáta odhalila nejšílenější věc, kterou udělala pod vlivem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Agáta odhalila nejšílenější věc, kterou udělala pod vlivem

Agáta Hanychová a Mirek Dopita
Agáta Hanychová a Mirek Dopita (profimedia.cz)

Upřímnost modelky Agáty Hanychové (38) snad nikdy nepřestane překvapovat. V rozhovoru pro server Antiyoutuber nyní prozradila, co nejbláznivějšího se jí podařilo pod vlivem alkoholu.

Kupodivu nejde o skandál z filmového festivalu v Karlových Varech z roku 2012, během kterého modelka spolu se současným manželem Mirkem Dopitou napadli muže s fotoaparátem v domnění, že jde o paparazzi. Následně je policie odvezla v poutech a modelka pak měla na několik let zákaz vstupu na festival.

Agáta Hanychová na otevíračce nového klenotnictví:

O ten největší alkoholový počin se ale rovněž postarala s Mirkem Dopitou. O co tedy šlo? „Šla jsem do Kozičky a vlastně jsem otěhotněla, poprvé,“ práskla na sebe beze studu Hanychová. „Naštěstí je Kryšpín zdravej,“ dodala s humorem. Jak to tak vypadá, Mirek Dopita bude zřejmě opravdu tím osudovým mužem, který měl na Agátu vliv v těch nejstěžejnějších životních momentech.



Přečtěte si
Peter Kopecný
25. 4. 2024 • 10:56

Píšou cíleně jak se im to hodí do krámu.Soukup co se TV Barrandov týče je to dáreček ale ve smyslu s otcovskými právami z její dcerou s pindou Hanychovou to je jiné…Tam je jen otec a ví co dělá.Inkubátor Hanychová na děti už neví co mele,díky dětem kterým dopřála každému jiného tatínka si zabezpečila životní standard na dlouho….Bude vykládat že šperky od Soukupa jsou cetky🙉proč teda ty cetky nedala pro potřebné?Má štěstí že ji zatím značka Bvlgari nezažalovala protože šperk který od této značky od Soukupa dostala by nasitila celou vesnici někde v Africe nebo Indii na hodne hodne dlouho.Ještě by i školu postavili.Tahle čúza nemá ani za mák úcty,všechno je pro ni jen biznis🙉Je zralá na psychiatrii,lituji její děti když jednou díky netu pochopí co je zač její matka🙉🙉🙉A zas mně budou cupovat všechny Agátine vypatlané holčičky🙉

Peter Kopecný
25. 4. 2024 • 10:37

To není upřímnost,to je snad demence,určitě promyšlené PR tehle čú.y……🤮

Dianthos
24. 4. 2024 • 19:31

Agáta je nespíš stále pod vlivem! To, co předvádí ohledně zrušení smlouvy se Soukupem, ty lži, kterými nás zásobuje (jak jinak) Extra, to je vážně na psychiatrické vyšetření. Opravdu se nedivím Soukupovi, že jedná tak, jak jedná.
A Blesk a Aha nic, jenom píšete o nesmyslech.

j.p.toman
24. 4. 2024 • 17:14

Možná to mělo být i naposledy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.