Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alessandra Ambrosio (43) je pro mnohé symbolem dokonalé krásy. Nejspíš i proto je i po čtyřicítce vyhledávanou topmodelkou, která zdobí i nejednu společenskou událost. Teď svým fanouškům nadělila dárek v podobě černobílé nahé fotografie.

Alessandra začala svou úchvatnou kariéru už v patnácti letech a běžný smrtelník by asi nevěřil tomu, jak vypadá její běžný život. Neustálé cestování kvůli modelingu si oblíbila natolik, že často a ráda jezdí po světě i ve dnech volna. Nedávno se například vyhřívala v Mexiku, se svými dětmi Anjou (15) a Noahem (11), které sdílí s bývalým snoubencem Jamiem Mazurem, byla minulý měsíc na Havaji.

A nenechala si ujít ani známý hudební festival Coachella, který navštívila se svými přáteli a oslavila během něj i své třiačtyřicáté narozeniny. Na veřejnost unikla i suma, za kterou si topmodelka v místě pronajala dům. Za vilu s pěti ložnicemi podle magazínu Daily Mail utratila v přepočtu 165 tisíc korun za noc. Alessandra prostě miluje luxus a dopřává si ho plnými doušky.

Aby si ale udržela status topmodelky a peníze za modeling se jí neustále hrnuly, musí samozřejmě své tělo udržovat v perfektním stavu. A že skutečně nemá ani gram navíc, předvedla i na poslední fotografii, kterou ukázala fanouškům. V rámci oslav Dne země se předvedla zcela nahá a intimní místa zakrývala jen rukama.

Její sledující si obrázek svého idolu velmi vychvalovali a Alessandru mimo jiné nazvali třeba bohyní, nadpozemskou kráskou nebo královnou. Sama Alessandra se nedávno pro Harper’s Bazaar svěřila s tím, že nevěřila tomu, že jí kariéra v modelingu vydrží tak dlouho a dosáhne takových úspěchů. Lidi ale pohled na její tělo a tvář zatím stále neomrzel.

Reklama

Další články

Načítám