Expartnera britskej princeznej Beatrice našli mŕtveho v hotelovej izbe. V minulosti bol obvinený zo zabitia

Vnučka zosnulej kráľovnej Alžbety II. a Paolo Liuzzo, ktorý zomrel vo veku 41 rokov, tvorili pár v rokoch 2005 až 2006.

25.04.2024 08:53
beatrice Foto:
Britská princezná Beatrice.
debata (1)

Expartner princeznej princeznej Beatrice (35) je mŕtvy. Ako informuje portál independent.co.uk, Paolo Liuzzo (41) zomrel 7. februára 2024, správy o jeho nečakanom úmrtí sa do médií dostali až teraz.

Policajné oddelenie Miami pre „The Independent“ potvrdilo, že Paolo Liuzzo zomrel 7. februára 2024. Polícia dorazila do jeho izby v hoteli citizenM Miami Worldcenter o 15:22. Čas smrti bol stanovený na 15:34. Policajné vyšetrovanie je stále otvorené a prebieha, smrť Paola Liuzzoa vo veku 41 rokov sa vyšetruje ako predávkovanie drogami, uviedla polícia. Liuzzo pracoval ako konzultant v umeleckom priemysle, bol synom talianskeho magnáta.

zväčšiť Paolo Liuzzo na zábere z roku 2009. Foto: Profimedia
Paolo Liuzzo Paolo Liuzzo na zábere z roku 2009.

Vnučka zosnulej kráľovnej Alžbety II. je od 2020 vydatá za Edoarda Mapelliho Mozziho (40) a majú spolu dcéru Siennu (2). Princezná Beatrice a Paolo Liuzzo tvorili pár v rokoch 2005 až 2006. Keď sa spoznali, princezná mala 17 rokov a Liuzzo 24. Ich vzťah sa dostal na verejnosť po tom, čo bol vo februári 2006 pozvaný na lyžiarsku dovolenku rodiny vo švajčiarskom Verbier.

princezná beatrice svadba Čítajte viac Najkrajšia manželka na svete! Tu je vyznanie pre britskú princeznú od manžela

Ich vzťah spôsobil škandál, pretože ako neskôr vyšlo najavo, Liuzzo bol v roku 2002 zatknutý a odsúdený za zabitie študenta počas bitky v Massachusetts. Obvinenie bolo neskôr zrušené a preklasifikované ako napadnutie. Namiesto výkonu trestu odňatia slobody musel Luizzo vykonávať verejnoprospešné práce. Po škandalóznom odhalení týchto skutočností princezná Beatrice vzťah ukončila.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #princezná Beatrice #Paolo Liuzzo

+ Vďačnosť za malé veci zväčšuje pocit šťastia a zdravia.
Neberte si všetko len na svoje plecia, sami zistíte, že...

+ Zabudnite dnes na všetko mastné, neprospeje vám to.
Neprehliadajte fakt, že nie vždy musíte mať pravdu práve...