Moderátorka Vítová: Konec na Nově | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Moderátorka Vítová: Konec na Nově

Iveta Vítová
Iveta Vítová (profimedia.cz )

Už to budou tři roky, co Iveta Vítová (40) zmizela z obrazovek televize Nova. Moderátorka Televizních novin odešla na mateřskou se synem Matýskem (2). Ta jí teď sice končí, ale návrat zatím není možný.

Vše zkomplikoval rozchod s manželem Jaroslavem Vítem (46), s nímž má také dceru Anetu (10). Už dva roky manželé nesdílejí společnou domácnost, nedokážou se ale dohodnout na rozvodu. V červenci Vítové končí tříletá mateřská, ale... „Kvůli dětem je nemožné, abych se do práce vrátila. A tak jsou dvě možnosti, buď mi mateřskou o rok prodlouží, anebo v televizi skončím. To si nedokážu představit,“ svěřila Aha! Iveta.

Video se připravuje ...

„Anetka chodí do školy, Matýsek do školky a někdo je musí vozit a vyzvedávat. Do toho další povinnosti, které musím zvládat sama,“ dodala Vítová, kterou momentálně živí příležitostné moderování, předvádění a sociální sítě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.