Krásky na žhavé akci Playboye: Proklatě nadupaný výstřih! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Krásky na žhavé akci Playboye: Proklatě nadupaný výstřih!

Sharlota a Dominika Myslivcová
Sharlota a Dominika Myslivcová (M. Hykl)

Nejslavnější pánský časopis představil 8 finalistek které se ucházejí o titul Playmate. Na akci dorazila také Dominika Myslivcová (29), která se toho rozhodně nebála!

Blonďatá influencerka a čerstvá maminka několikaměsíčního Deriana oblékla černé šaty s takovým výstřihem, že musela dávat velký pozor, aby neukázala víc, než chtěla. Podařilo se jí tak téměř zastínit finálovou osmičku! Sama se v roce 2019 pro Playboy svlékla.

Dominika Myslivcová - Playboy

Video se připravuje ...

„Vzpomínám na to v dobrém, protože sice už to bylo velmi dávno, takže když tady vidím videa, jak jsme fotili, tak si říkám – sakra, jsem tam nějaká mladá! Ale vzpomínky mám opravdu krásný, bylo to příjemný, ze začátku jsem se toho trochu bála,“ přiznala deníku Aha! Dominika. „Přece jenom svlékat se pro takhle luxusní časopis chce odvahu a obávala jsem se, že to úplně nezvládnu. Ale myslím, že se mi to povedlo,“ dodala s úsměvem.

Sharlota jako Chytrá horákyně

Oblečená neoblečená jako Chytrá horákyně dorazila raperka Sharlota (29). V průhledných šatech dala vyniknout vysportovanému, potetovanému tělu a nutno říct, že jí to skutečně seklo! „Myslím, že dokážu být velmi sexy a smyslná i bez toho, aby bylo cokoli vidět,“ uculovala se.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.