Německé děti předstírají konverzi k islámu. Okamura varuje

politika

Nechceme kvóty, Rakušanův migrační pakt z EU a muslimské a africké imigranty v naší zemi! V západní Evropě to směřuje k občanské válce, nebo k otevřené islamizaci," burcuje předseda SPD Tomio Okamura.

Německé děti předstírají konverzi k islámu. Okamura varuje
Tomio Okamura, předseda SPD
26. dubna 2024 - 06:05

„To už je opravdu naprosto šílené. Německé děti předstírají přestoupení k islámu ze strachu z muslimských spolužáků. Ateistické či křesťanské děti v německých školách ze strachu předstírají konverzi k islámu, protože nechtějí být terčem šikany ani outsidery, píše deník Bild s odvoláním na rozhovor s policistou. Podle jeho slov se situace ve školách jen zhoršuje. U nás o tom píší Novinky. Tohle v naší zemi nechceme. 

Nechceme kvóty, Rakušanův migrační pakt z EU a muslimské a africké imigranty v naší zemi! V západní Evropě to směřuje k občanské válce, nebo k otevřené islamizaci.

Stát se muslimem je přitom podle islámské tradice velice jednoduché, stačí před svědky pronést tzv. šahádu, tedy vyznání víry. To zní: „Vyznávám, že není boha kromě Alláha a Muhammad je jeho prorok.“ Pak je možné člověka považovat za muslima.

Například na střední škole v Bonnu muslimští studenti šikanovali své spolužáky, aby si vynutili přísná pravidla týkající se oblékání a hodin tělesné výchovy.

Ve škole v Neussu ve spolkové zemi Severní Porýní-Vestfálsko chtěli středoškoláci ve věku 17 až 19 let kamenovat své spolužáky a odmítali demokracii. V plánu měli prosadit islámská pravidla pro segregaci žen a jejich zahalování. Dokonce si studenti vytvořili jakousi „šaría policii“. Vyvíjeli nátlak na spolužáky, kteří byli podle jejich názoru „špatní muslimové“. Dovolovali si i na muslimské profesory, které napomínali za to, že nedodržují islámská pravidla. Případ stále vyšetřuje policie.



Podle policisty jde jen o špičky ledovce. Situace na školách se zhoršuje. „Stále více rodičů se obrací na poradenská centra, protože křesťanské děti chtějí konvertovat, aby měly klid a nebyly ve škole outsidery,“ uvedl.

V posledních osmi letech se v německých školách podíl muslimských dětí a mládeže výrazně zvýšil, mnoho dětí pochází z přísně náboženských rodin ze Sýrie, Afghánistánu či Iráku. Ve velkých městech se křesťanské děti stávají ve školách menšinou. „Často se muslimští studenti uchylují k výhrůžkám a násilí. Na školních dvorech vznikají skutečné paralelní společnosti,“ uvedl policista.

Ze strachu z následků se mnoho studentů chová jinak. „Změnil se zasedací pořádek ve třídách,“ řekl jeden student. „Studenti sedí odděleně podle pohlaví, chlapci vpředu a dívky vzadu. Když byla studentka oslovena, už se nedívala mužským učitelům do tváře,“ popisoval jeden ze studentů.

Nejedná se o ojedinělé případy. Mluvčí kolínské policie Wolfgang Baldes na dotaz webu týdeníku Focus sdělil, že „v letech 2022 a 2023 na kolínských školách v souvislosti s podezřením z islamismu vešly ve známost dvě desítky incidentů“. Případy řešila policie kvůli radikalizaci studentů na základě událostí nebo příspěvků postižených na sociálních sítích.

Psali jsme:

Nejvíce těchto případů registruje spolková země Severní Porýní-Vestfálsko. Stejné zprávy ale přicházejí i ze Švýcarska. Například v Bernu ve čtvrti Bethlehem studenti při vyučování křičí „Alláhu akbar“. Sedmiletý chlapec z Egypta ve škole v Curychu hajluje a prohlašuje, že Židé musí zemřít. V jedné curyšské škole byl několik měsíců šikanován židovský teenager Daniel. „Když řeknete něco, co se jim nelíbí, utlačují vás a terorizují,“ vypověděl chlapec deníku Neue Zürcher Zeitung," okomentoval narůstající problémy v německých školách Okamura na svém facebooku.

(dan, prvnizpravy, foto: arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 60%
transparent.gif transparent.gif
Ne 21%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 19%
transparent.gif transparent.gif