Fallout 4 PS Plus bezitters kunnen de Next Gen Update nog niet downloaden

Maar dit wordt opgelost!

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.

Spelers die Fallout 4 spelen via PlayStation Plus kunnen nog niet de next gen update gratis downloaden. Via een foutje kunnen voor nu enkel spelers die de game hebben gekocht de update installeren. Een community manager van Bethesda heeft inmiddels via de Bethesda Discord server aangegeven dat ze bezig zijn met een oplossing, zodat ook PS Plus spelers de next-gen update kunnen downloaden.

Bethesda Game Studios plaatste ook het volgende bericht op Twitter, maar laat nog niet weten of spelers die de game hebben gekocht om de next gen update te krijgen, hun geld terug krijgen. Een groot deel van de spelers was namelijk onder de veronderstelling dat je de game in bezit moest hebben, om de update te mogen downloaden. Nu blijkt dat dit een foutje is, willen zij hun geld terug en weer spelen via hun PS Plus abonnement.

Dit probleem was niet aanwezig op Xbox waar Xbox Game Pass Fallout 4 spelers ook gewoon de next-gen update hebben kunnen downloaden.

In de next-gen update zit onder andere een Performance mode en een Quality mode voor de settings, net als verbeterde stabiliteit en bug fixes. Dit betekent dat je de game kunt spelen met tot wel 60 frames per seconde en een verbeterde resolutie.


Nick is een van de content leads bij IGN Benelux. Als hij geen TikToks maakt is hij waarschijnlijk World of Warcraft aan het spelen of One Piece aan het kijken. Volg hem hier op Twitter.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.
In dit artikel

Fallout 4

Bethesda Game Studios | 10 november 2015
  • Platform
  • PC
  • XboxOne
  • PS4
  • XboxSeries
  • PS5
Gerelateerde artikelen
Reacties