Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv D: Srdce v hokeji

Jágr má v plánu připravit se na svou poslední sezonu

Legendární hokejový útočník Jaromír Jágr sice bezprostředně po skončení baráže o extraligu mezi Kladnem a Vsetínem neprozradil nic ohledně své hráčské budoucnosti, v rozhovoru pro CNN Prima News ale určité plány naznačil. Ještě před startem baráže uvedl, že pokud ji Rytíři zvládnou úspěšně, připraví se co nejlépe na svou poslední sezonu.

Jaromír Jágr
zdroj: Facebook Jaromíra Jágra

"Uvidíme, jak dopadne baráž, ale pokud by dopadla dobře a my jsme zůstali v extralize, máme takový plán natočit mou poslední sezonu," uvedl dvaapadesátiletý hrající majitel středočeského klubu Jágr v pořadu televize Prima Showtime.

Je zřejmé, že tahle podmínka je splněna. Rytíři uspěli bez zakolísání, Vsetín zdolali 4:0 na zápasy. Jágr k tomu ve třech zápasech přispěl gólem a nahrávkou. Vedle skladby kádru tak může začít i se svou přípravou.

"Chtěl bych se pokusit připravit fyzicky co možná nejlépe. Já pořád říkám, že se připravím, pak se nikdy nepřipravím. Ale opravdu profesionálně bych se chtěl připravit na poslední sezonu," prohlásil Jágr.

Pracuje také na filmu s Petrem Větrovským. "S Petrem jsme začali natáčet před čtyřmi roky, takže se mu to trochu prodražilo," pousmál se Jágr. "Počítal jsem s tím, že už skončím, ale zatím si tu kariéru pořád prodlužuju," dodal.

Vedle filmu se mohou fanoušci těšit i na knihu. "Knihu chystám, ale to chystám už asi deset let, takže všechno, co jsem měl nachystané, jsem musel změnit, protože jsem změnil svoje názory," uvedl tradičně dobře naložený Jágr.

Zdroj
ČTK, CNN Prima News

Hlavní zprávy

Nejčtenější články