Hlavní obsah
Lidé a společnost

Soukup mě pořád miluje, říká Agáta. Lhala mu, že jsou s manželem Dopitou od sebe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

O svém soukromí bez přetvářky mluví modelka Agáta Hanychová, která to s bývalým patnerem Jaromírem Soukupem nemá vůbec jednoduché. Ačkoliv spolu mají roční dceru Rozárku, fungovat společně je pro ně velmi obtížné. Je v tom láska?

Článek

„Problémem Jaromíra Soukupa je, že miluje Agátu Hanychovou,překvapila včera svým vyjádřením v podcastu Agáta a Ornella show modelka, která se o svém soukromí baví narovinu a bez zbytečných vytáček.

Pořád ji miluje?

Dokonce mu prý lhala o rozchodu se svým manželem Mirkem Dopitou a Soukup hned přispěchal s pugétem. Podle Hanychové je jí doslova posedlý! Mediální magnát má mít už ale novou partnerku, o které ale do médií takřka nemluví. Jedná se o bývalou kamarádku právě Agáty, se kterou má roční dceru Rozárku.

Ta je předmětem jejich sporů. Agáta se totiž nechala slyšet, že Soukupovi nejde o dceru, ale o jeho ego. Když mu odmítla Rozárku předat, protože byla dcera nemocná, přijel si pro ni s advokátkou, nakráčel si k ní domů a dceři mlčky změřil teplotu, aby se ujistil, že mu bývalá partnerka nelže. Pak rozporoval právě to, že dcera teplotu vůbec nemá, což Agáta odůvodnila tím, že před chvílí dostala léky.

Z nervů se pozvracela

Není to však jediný jejich konflikt. Agáta v poslední době přiznává, že jí neshody velmi stresují, dokonce se při Soukupově poslední návštěvě u nich doma z nervů pozvracela. Veřejně mu pak vzkázala, že se k němu nikdy nevrátí, ačkoliv mu prý v jednu chvíli tvrdila, že se rozešla s Mirkem Dopitou, svým současným manželem. Soukup pak hned přispěchal s pugétem růží a začal jí prý intenzivně psát.

Zda celá situace nakonec skutečně zničí Agátino manželství, je ve hvězdách. Hanychová se však nechala slyšet, že zatím celá situace míří zejména k tomu, aby Soukup zničil jí. Jedním z důvodů, proč se ale k hvězdě TV Barrandov nikdy vrátit nechce, je, že by se její děti utrápily. Když prý přijde Soukup k nim domů, přijde zlo.

Zdroj: redakce, Instagram, Agáta a Ornella show

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz