Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Na Czech Tour pojede jako další elitní tým také Bahrain Victorious

Bahrain Victorious se stal šestým elitním účastníkem nejvýznamnějšího tuzemského etapového závodu Czech Tour. Jedním ze sportovních ředitelů stáje je bývalý jezdec Roman Kreuziger, který však s největší pravděpodobností na konci července nebude v Česku, ale s cyklisty na Tour de France.

Matej Mohorič
zdroj: REUTERS autor: Stephane Mahe

Bahrajnský tým následoval pro čtyřetapový Czech Tour, jenž má termín od 25. do 28. července, další worldtourové sestavy UAE Emirates, Visma-Lease a Bike, Intermaché-Wanty, Bora-hansgrohe a DSM-Firmenich PostNL. Na jeho soupisce je například slovinský vítěz monumentu Milán – San Remo z roku 2022 Matej Mohorič.

"Bahrain Victorious je další lákadlo pro fanoušky. Nepochybně dodají dění v pelotonu výjimečnou dynamiku," uvedl na webu závodu jeho ředitel Leopold König. Loni se Czech Tour účastnily tři týmy WorldTour, letos ho čeká 16. ročník.

Na startu budou i celky z nižších kategorií jako Uno-X či rozvojový tým stáje Lidl-Trek, v jehož barvách by se měl na domácí půdě představit úřadující mistr republiky Mathias Vacek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články