Hlavní obsah

Majitel bytu našel v posteli muže. Ten tam popíjel pivo a lhal, že má klíče

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cizího muže (46) našel ve čtvrtek odpoledne ve své posteli majitel bytu v panelovém domě na českobudějovickém sídlišti Máj. Ten odpočíval v obývacím pokoji a z vedlejší místnosti slyšel divné zvuky. Šel se tam podívat a nestačil se divit. V jeho posteli spal cizí muž.

Foto: MP České Budějovice

Muž rozbil balkonové okno a tím se do bytu dostal.

Článek

Vyděšený majitel neznámého spícího nocležníka v pokoji zamkl a zavolal strážníky. Ti byli na místě během několika minut.

„Strážníci vyjížděli na oznámení o cizím návštěvníkovi ve čtvrtek ve dvě hodiny odpoledne. Majitel bytu je dovedl přímo do pokoje, kde cizí muž ležel. Kolem něj se povalovaly plechovky od piva,“ řekla Věra Školková, mluvčí českobudějovické policie.

Muž na Havlíčkobrodsku vnikl do cizího bytu, napustil si vanu a nahý v ní usnul

Krimi

Na dotaz, co tam dělá a jak se do bytu dostal, muž odpověděl, že má klíče. To ale majitel razantně odmítl. Strážníci během chvíle zjistili, že v přízemním bytě je rozbité balkonové okno, které si otevřel a do bytu vlezl.

Povedený nocležník tak z cizí postele putoval přímo na policejní stanici a za porušování domovní svobody může jít až na tři roky za mříže.

Reklama

Výběr článků

Načítám