Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Když jsem viděl matku přítelkyně, utekl jsem. Nedal bych to, říká Ivo (41)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Věděl, že by se s ní nemohl vídat

Byl jednou rozvedený a nevěřil, že ještě potká životní lásku. Přesto se tak stalo, Ivo prožíval nejkrásnější období svého života. Ovšem jen do chvíle, kdy se šel seznámit s rodinou své přítelkyně.

Článek

Z nepovedeného manželství měl dceru a syna. Ivo tedy předpokládal, že pokud si ještě najde trvalý vztah, tak s ženou, která už bude také mít svá léta. Další potomky už rozhodně neplánoval. Do té doby si chtěl každopádně pořádně užívat a hlavně nic neřešit. „Asi jsem chytil něco jako druhou mízu. Bylo to fajn, hodně jsme se vyblbnul,“ usmíval se charismatický chlapík. Když to nejméně čekal, do života mu vstoupila krásná Lenka.

Kamarádi mu ji záviděli

Přiznává, že pro něj byla jako zjevení. Prostě mu „vplula“ do života a on od první chvíle chtěl, aby v něm zůstala. Potíž však byla v tom, že půvabné blondýnce bylo dvaadvacet. „Při troše fantazie jsem mohl být její táta. Nejprve to nevypadalo, že by o mě měla zájem. Naštěstí jsem ji ale potkal na dalších akcích, kde si přivydělávala jako hosteska. Takže jsem měl šanci ji přesvědčit o tom, že starší chlapi jsou prostě nejlepší.“ To se mu nakonec také podařilo.

Začali spolu chodit a jelikož Ivo vypadá poměrně dobře, nikomu to moc divné nepřišlo. Musel si sice vyslechnout pár narážek od svých kamarádů, s tím ale počítal. Když ji viděli, tak stejně sklapli. A pak mi říkali, že mi závidí. Aby také ne, když doma měli pětatřicetileté paničky.“ Ivo byl velmi šťastný. Věděl, že s Lenkou může být až do konce života.

Kdo ví, jak by to mezi nimi dopadlo. Třeba by si Lenka našla někoho mladšího. Na druhou stranu Ivo přehodnotil svůj postoj a najednou si dokázal představit, že by měl další dítě. S ní bylo možné cokoli. Nebyla jen krásná, ale šlo o velmi kvalitního a dobrého člověka.“

Moc dobře se znali

Všechno šlo jako na drátkách, dokud nepřišel čas na seznámení s jejími rodiči. „Neměl jsem s tím problém přesto, že mi bylo jasné, že si asi pro svoji holčičku představovali někoho jiného, hlavně mladšího. Já ale nabízel zázemí, lásku atd., což také není zrovna málo.“ Jenže osud tomu chtěl jinak a věci velmi rychle nabraly hodně rychlý spád někam, kam Ivo rozhodně nechtěl.

První pohled na její maminku ho totiž doslova odzbrojil. Nešlo o to, že bylo jasné, po kom je dcera tak krásná. Ivo ji totiž znal lépe, než by si v tu chvíli přál. „Měl jsem s ní románek. Několikrát jsme spolu spali, pak jsem ji nechal. Jí to také došlo, viděl jsem jí to na očích. Nenapadlo mě v tu chvíli nic jiného, než se otočit a zmizet. Nevěděl jsem, jak jinak zareagovat.“

Lence to nikdy nevysvětlil. O pár dní později se rozešli. „Věděl jsem, že bych to nedal. Nemohl bych se s její mámou vídat. Dřív nebo později by se to Lenka dozvěděla, nebo bych se s její matkou zase vyspal. Nemělo to smysl. I když mě to hodně bolelo.“

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz