Square Enix verontschuldigt zich voor de matchmaking-problemen in Foamstars, maar biedt geen oplossing aan

Ziet er niet goed uit.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.

Square Enix, de ontwikkelaar van Foamstars, heeft zich verontschuldigd voor de grote problemen rondom matchmaking in hun nieuwe game, maar heeft daar nog geen oplossing voor aangeboden.

In een nieuwe post zegt Kosuke Okatani, een van de producers van de game, sorry voor het grote aantal matchmaking-problemen die eigenlijk al sinds de launch op 6 januari bestonden.

"Ten eerste wil ik jullie bedanken voor het spelen van de game", begon Okatani. "Namens het Foamstars-team wil ik mijn excuses aanbieden voor de matchmaking-fouten die velen van jullie mogelijk hebben ervaren tijdens het spelen. We werken eraan om dit en andere hoge prioriteitskwesties aan te pakken."

Okatani gaf niet aan wat die andere grote prioriteitskwesties waren; daarnaast was hij niet duidelijk of en wanneer deze problemen aangepakt worden.

In de nieuwe patch van de game, die op 2 mei beschikbaar wordt, staan wel oplossingen voor spelers die te lang afwezig blijven. Zo komt er een nieuw soort strafsysteem voor spelers die tijdens het selecteren van een personage de game verlaten en voor spelers die lang niets blijven doen tijdens een game. Als ze dit te vaak doen, kunnen ze tijdelijk geen game meer zoeken, maar het wordt wel per geval apart bekeken.

Daarnaast komt er nog een oplossing voor spawn campen op de Radiant Rhythms Gardens-map en crashes op de PlayStation 4-versie van de game."


Sjaak is redacteur bij IGN Benelux. Hij is vooral te vinden achter zijn pc, waar hij zijn tijd en geest opoffert aan meedogenloze games als League of Legends, Dota 2 en Overwatch.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.
In dit artikel

Foamstars

Square Enix
  • Platform
  • PS4
  • PS5
Gerelateerde artikelen
Reacties