De Russo Brothers zien niet in hoe Robert Downey Jr.'s Iron Man terug kan komen

Dat boek is dicht.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.

Joe en Anthony Russo, beter bekend als de Russo brothers, zien niet in hoe Iron Man terug kan komen naar het MCU, ondanks de interesse die Robert Downey Jr. eerder deze maand toonde.

Spoilers voor Avengers: Endgame.

In een gesprek met GamesRadar+ gaven de broers aan dat ze verrast en enigszins verward waren door de opmerking van Downey. "Ik zou geen idee hebben hoe je dat nog zou kunnen doen," vertelde Anthony aan de website.

"Dat verhaal is voor ons echt afgelopen, dus het is aan hun om uit te vogelen hoe je het weer open maakt," voegde Joe toe.

Robert Downey Jr. as Tony Stark in Iron Man.

Geruchten dat Marvel Studios overwoog om Downey en acteurs uit de oorspronkelijke Avengers-film terug te brengen voor een nieuwe film werden voor het eerst aangewakkerd door een bericht van Variety in november. Ondanks dat het slotakkoord van Avengers: Endgame diende als een perfect voorbeeld van eerder overleden (of "weggeblippte") Marvel-helden die terugkeren vanuit het hiernamaals, weerlegde Marvel-hoofd Kevin Feige de bewering dat het overwoog om Iron Man terug te brengen. In een gesprek met Vanity Fair zei Feige dat Marvel Studios nooit Tony Stark's emotioneel dood in Avengers: Endgame "magisch ongedaan" zou maken.

"We gaan dat moment behouden en dat moment niet opnieuw aanraken," vertelde Feige aan Vanity Fair. "We hebben allemaal heel hard gewerkt gedurende vele jaren om daar te komen, en we zouden het nooit op magische wijze ongedaan willen maken."

Voordat hij een Oscar won voor zijn bijrol in Oppenheimer, vertolkte Downey Tony Stark gedurende 11 jaar in het MCU. De rol, die zijn carrière nieuw leven inblies, maakte hem ook een van de best betaalde acteurs in Hollywood tijdens de hoogtijdagen van het MCU.


Sjaak is redacteur bij IGN Benelux. Hij is vooral te vinden achter zijn pc, waar hij zijn tijd en geest opoffert aan meedogenloze games als League of Legends, Dota 2 en Overwatch.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.
In dit artikel

Avengers: Endgame

Marvel Studios | 24 april 2019
Gerelateerde artikelen
Reacties