Elden Ring-spelers kunnen nu de arm van Malenia kopen, al kost het wel 450 euro

Het is maar wat je er voor over hebt.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.

Bandai Namco gaat in samenwerking met PureArts Studio een wel heel uniek stukje Elden Ring-merchandise uitbrengen: een levensechte replica van Malenia's gouden arm.

De prothese van de demigod is op dit moment beschikbaar op de Bandai Namco store, maar je mag er een flink bedrag voor neerleggen. Zo gaat de arm momenteel voor iets minder dan 450 euro. Momenteel zijn er slechts 3500 armen beschikbaar, maar als je hem nu besteld moet je wel even wachten. De arm wordt pas in december opgestuurd.

Het tweefasige eindgevecht met Malenia is wellicht het meest uitdagende gevecht dat Elden Ring, de kaskraker van Hidetaka Miyazaki uit 2022, te bieden heeft, dankzij de verwoestend gracieuze en onvoorspelbare bewegingen van de zwaardvechtster, die haar healen en tegelijkertijd schade toebrachten aan de speler. Gelukkig heeft PureArts Studio ervoor gekozen om haar verwoestende gouden zwaard niet na te maken, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je elke keer weer in koud zweet uitbreekt wanneer je het object in je kast ziet staan.

Het verhaal van Malenia zal wellicht wat meer worden uitgediept in de aankomende uitbreiding van Elden Ring, Shadow of the Erdtree, waarin haar tweelingbroer Miquella naar verwachting een belangrijke rol zal spelen.


Sjaak is redacteur bij IGN Benelux. Hij is vooral te vinden achter zijn pc, waar hij zijn tijd en geest opoffert aan meedogenloze games als League of Legends, Dota 2 en Overwatch.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.
In dit artikel

Elden Ring

FromSoftware | 25 februari 2022
  • Platform
  • XboxOne
  • PC
  • PS4
  • PS5
  • XboxSeries
Gerelateerde artikelen
Reacties