Hlavní obsah

Od vedlejší postavy k hlavnímu hrdinovi: Knuckles svým seriálem rozšíří Sonicův svět

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televizní minisérie Knuckles navazuje na filmy o Ježkovi Sonicovi z produkce Paramount Pictures. Nečekejte ale moc Sonica ani zákeřného doktora Robotnika (Eggmana) v podání Jima Careyho. Tentokrát se příběh točí kolem červeného Knucklese namluveného Idrisem Elbou. Tvůrci přislíbili nového záporáka a přiměřené množství akce i humoru.

Upoutávka k seriálu KnucklesVideo: Paramount Plus

 
Článek

Na SkyShowtime míří v pořadí již druhý televizní seriál ze světa Sonica, který bude uveden na streamovací službě.

Předchozí počin, animovaný Sonic Prime (ke zhlédnutí na Netflixu), zaznamenal mezi fanoušky velký úspěch a má vydané již tři série.

Půjde ovšem o první hraný televizní seriál založený na sérii Sonica a také o první počin, kde Sonic (nebo některá z jeho alter eg) není hlavním hrdinou příběhu.

ŽEBŘÍČEK: Českým kinům vládne modrý ježek

Film

Tahouny seriálu jsou tentokrát Knuckles v podání Idrise Elby (Thor, Prometheus) a policista Wade Whipple ztvárněný Adamem Pallym (Šťastní až do smrti). Oba známí již z předchozích filmů. Knuckles se už na Zemi pomalu zabydlel.

Nyní souhlasí, že bude Wadea cvičit jako svého chráněnce a naučí ho způsobům bojovníka Echidny.

Idris Elba a Adam Pally vytvářejí dynamickou dvojici, která slibuje hodně akce a humoru, komentuje hlavní herecké duo producent pořadu.

Foto: Paramount+

Adam Pally jako Wade v seriálu Knuckles

Knuckles je červený bojovník Echidna pocházející z planety Möbia. Hrát jsme za něj (i proti němu) mohli už na konzoli Sega v 90. letech.

V dětství se Knuckles cvičil na válečníka, ale když jeho kmen vyhladila válka mezi Echidnami a Sovami, zůstal posledním přeživším svého druhu. Ani na Zemi ovšem není v bezpečí, mnozí totiž touží po jeho nadstandardní síle.

Foto: Paramount+

Ukázka ze seriálu Knuckles

Čeká nás tak spousta vyostřených soubojů s novými záporáky, ale také mnoho nenáročného humoru, který je pro předchozí rodinné komedie Sonic typický. A přestože to dle prvních vlaštovek vypadalo, že Sonica a Tailse v sérii vůbec neuvidíme, podle posledních upoutávek je zřejmé, že ano.

Setkáme se opět i s vystrašeným pošťákem a dalšími vedlejšími postavami z filmu. Chybět bude nejspíš Tom (James Marsden), který hrál důležitou roli v prvním (a mnohem menší ve druhém) filmu o Sonicovi.

Foto: Paramount+

V seriálu se objeví i Sonic a Tails.

Seriál by měl sloužit jako přechod mezi filmy Ježek Sonic 2 a Ježek Sonic 3. Přinese zároveň větší příležitost k prozkoumání rozsáhlého Sonicova vesmíru a hlubší pohled na jednu z jeho ikonických postav.

Přístupností je však označen jako pro dospělé kvůli obsahu násilí a neslušných výrazů. Šestidílnou sérii o zhruba hodinových dílech najdete od 27. dubna na Paramount+ (SkyShowtime).

Foto: Paramount+

Ukázka ze seriálu Knuckles

Knuckles, SkyShowtime
Žánr: akční komedie
Režie: Carol Bankerová, Brandon Trost
Scénář: John Whittington
Hrají: Idris Elba, Adam Pally, Christopher Lloyd, Ellie Taylorová, Rob Huebel, Julian Barratt, Edi Pattersonová a další

RECENZE: Šógun hraje brilantní politickou hru na pozadí střetu kultur, ostrých mečů a nekompromisních tradic

TV a streaming

RECENZE. Fallout: Svržená bomba do pole seriálů. Postapokalyptické putování za ztracenou hlavou baví nejen přívržence her

TV a streaming

Reklama

Související témata:
Seriál Knuckles
Ježek Sonic

Výběr článků

Načítám