Neděle 12. května 2024
Svátek slaví Pankrác, zítra Servác
Oblačno 20°C

Agáta Hanychová před prahem čtyřicítky: Zakotvila ve šťastném vztahu? Takhle to vidí hvězdy!

28. dubna 2024 | 06:00

Dcera oblíbené herečky Veroniky Žilkové Agáta Hanychová v životě vyzkoušela už ledacos. A to nejen ze stran povolání, ale také partnerského života, který je považován za více než pestrý. Právě dnes krásná modelka, fotografka, příležitostná herečka, moderátorka, II. vicemiss z roku 2005, influencerka a módní návrhářka slaví své 39. narozeniny. Více než profesními úspěchy se ale spíše proslavila milostnými eskapádami a vztahy se slavnými muži. Před rokem se vdala za otce jednoho ze svých dětí Mirka Dopitu. Hodí se ti dva k sobě a je to pro Agátu už konečně ten pravý? Co o jejím datu narození prozradí astrologie a numerologie?

Impulzivní, upřímná, nezávislá a tvrdohlavá

Agáta Hanychová se narodila ve znamení Býka, jehož vládcem je planeta Venuše ztělesňující smyslnost, krásu i schopnost užívat si života naplno. Pro ženy narozené v Býku je velice důležité materiální zabezpečení a stabilní domov plný bezpečí a jistot, který si přejí zajistit pro své děti. Jsou krásné, charismatické, umělecky založené a houževnaté ve zdolávání svých cílů. Agáta je okouzlující kráska, která pobláznila nejednoho muže. Číslo dne narození 28 ukazuje na schopnost jít si pevně za svým cílem, tito lidé jsou rození vůdci, kteří jsou spíše dominantní, odvážní, velmi aktivní, činorodí a jen tak nic je nezastaví. Dalším znakem tohoto čísla je velká impulzivnost, nezávislost, velká tvrdohlavost a nepřizpůsobivost.

Okouzlující modelka má životní číslo 1, které předznamenává vůdčí osobnost, která preferuje své zájmy a cíle. Životní číslo získáme tím, že sečteme všechna čísla v datu narození a provedeme jejich ciferný součet. Jednička tak vypovídá o silném individualismu, svobodomyslnosti, nezávislosti i potřebě uspět za každou cenu nebo mít poslední slovo. Agáta je často jako neřízená střela, která letí po své dráze, aniž by přitom myslela na to, co se nachází kolem a co smete s sebou. Její vášnivost, upřímnost a nezkrotná energie, kterou rovněž můžeme najít v datu narození, však mnohé muže velmi přitahuje.

Nečekaná svatba s otcem prvního syna

S prvním manželem, hercem Jakubem Prachařem, vytvořili hravou dvojici, která nešla pro legraci daleko. Narodila se jim dcera Mia, ale manželství vydrželo pouze pověstných sedm let. Dalším mediálně známým vztahem Agáty byl krátkodobý vztah s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem, s nímž už po čtyřech měsících známosti oznámila těhotenství. Bohužel tento vztah se po půl roce od porodu dcery Rozárie, která letos v dubnu oslavila své první narozeniny, zcela rozpadl. Utajit nelze špatné vztahy Agáty s oběma tatínky svých dětí, které bývají propírány v médiích. 

Video: Hanychová a Soukup u soudu: Agáta s manželem, podnikatel se zpožděním

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Blesk TV

Ovšem největším překvapením roku 2023 byla náhlá svatba s prvním partnerem a otcem prvního syna Kryšpína, hráčem amerického fotbalu Miroslavem Dopitou, kterého si Agáta vzala na konci prosince. Fanoušky influencerky Agáty Hanychové trápí jediné – vydrží jí tentokrát manželství a bude konečně šťastná?

Bude ještě jedno miminko?

Blíženec Mirek Dopita má podle astrologie s Agátou rozhodně harmoničtější aspekty než jaké měla s o šestnáct let starším partnerem Jaromírem Soukupem narozeném ve znamení Ryb. A také současná doba přeje dvojici poměrně klid, spokojený rodinný život, nové začátky a kdoví, zda se nám ještě brzy tiskem neprožene zpráva o tom, že Agáta čeká svého čtvrtého potomka.

Autor: Taťána Kročková