TOPlist

Nálož slev v Nintendo Store: japonské akční RPG, zběsilé závody či kompletní kolekce známé adventury

Screenshot ze hry Deponia

Slevové akce na Nintendu Switch probíhají takřka neustále, nicméně ne vždy stojí za vaši pozornost. V dnešním dílu našeho nepravidelného seriálu se podíváme na pětici titulů, které byste si neměli nechat uniknout. Vypíchnout můžeme kupříkladu povedené akční RPG s názvem NieR: Automata The End of YoRHa Edition, zběsilé závody vzdávající hold stařičkému Rollcage jménem GRIP Digital Deluxe nebo kolekci adventurní série Deponia.

Kdo by neměl rád zajímavé slevy. Ačkoli jsou mnohé hry pro Nintendo Switch atraktivní samy o sobě a jejich vývojáři si zaslouží respekt, z pohledu čtenáře rozhodně potěší, když se nějaké tu a tam objeví v akci. Tento seriál se věnuje výhodným nabídkám na Nintendo Store a přináší vám pravidelné tipy na zábavné hry.

Akce běží v době publikace článku – jejich platnost nejsme schopni vždy garantovat a některé už mohly pominout (u každého titulu uvádíme, do kdy je sleva aktivní). Nejaktuálnější zvýhodněné nabídky naleznete přímo v Nintendo Store ve vaší konzoli. Z důvodu politiky Nintenda neodkazujeme přímo na webové stránky obchodu, které bohužel nejsou v Česku k dispozici a titul je nutné podle jména vyhledat přímo v Nintendo Store. Hodnocení na serveru Metacritic odpovídá verzi hry pro konzoli od Nintenda, případně jinému, pakliže není k dispozici dostatek hodnocení právě pro Switch. Ceny z důvodu větší přehlednosti zaokrouhlujeme na celé koruny.

The Outer Worlds

Sleva: 50 % (původní cena 799 Kč, nyní 399 Kč)

Žánr: RPG

Hodnocení Metacritic: 66/100

Platnost slevy: do 12. května 2024

Futuristický svět plný zlotřilých korporací a také nezaměnitelného humoru? To je ve zkratce hra The Outer Worlds od Obsidian Entertainment, která si vás získá nejen poutavým příběhem a neotřelým vizuálem, ale také skvělými herními mechanikami a propracovanými světy, které je radost objevovat. Ačkoli na Nintendu Switch nemá hra zrovna nejvyšší hodnocení (na rozdíl od ostatních platforem), měli byste jí dát šanci.

Autor článku Michael Chrobok
Michael Chrobok
Zástupce šéfredaktora, fotograf, hráč. Baví mě baseball, F1, urbanismus, filmy Wese Andersona, moderní umění a rozličné fantasy/sci-fi světy. Nepohrdnu dobrým jídlem, zajímavou knihou či výletem do neznáma.

Kapitoly článku