TOPlist

Věděli jste? IKEA prodává v ČR chytré zatemňovací rolety TREDANSEN za rozumný peníz

ikea smart rolety zatemnovaci
  • IKEA už nějakou dobu v Česku prodává chytré zatemňovací rolety
  • Pokud je propojíte s rozbočovačem DIRIGERA, můžete je ovládat mobilem
  • K dispozici jsou ve dvou velikostech, za menší zaplatíte 2 990 korun

Hledáte elegantní a chytrý způsob, jak zatemnit okna a zároveň nechcete utratit majlant? Pak může být zajímavou volbou smart roleta IKEA TREDANSEN, která se už nějakou dobu prodává i v Česku. Nedávno jsme vás informovali o roletě PRAKTLYSING, avšak tato verze blokuje světlo úplně a navíc izoluje proti průvanu a slunečnímu teplu. V neposlední řadě nabízí i chytré funkce a můžete ji ovládat přes mobil.

Díky dálkovému ovládání, které je součástí balení, můžete ovládat roletu TREDANSEN z pohodlí svého gauče, raději bych však zvolil obsluhování přímo z mobilu. Díky schopnosti propojení s chytrou domácností, se lze spolehnout na automatizace a v podstatě nemusíte na zatahování nikdy myslet. V aplikaci můžete nastavit časovače pro automatické roztažení a stažení rolety, vytvářet scény či ji ovládat hlasem skrz chytrý reproduktor. K funkčnosti bude však zapotřebí rozbočovač DIRIGERA, který se prodává samostatně za 1 490 korun.

Roleta TREDANSEN (205.124.34) nemá šňůru, čímž se má zajistit maximální bezpečnost dětí a domácích mazlíčků, kteří by se do ní mohli zamotat. Na českém e-shopu ji pořídíte ve dvou velikostech. Za větší (120×195 cm) zaplatíte 3990 korun, menší verze (60×195 cm) je o tisícovku levnější.

IKEA Home smart
IKEA Home smart

Máte zkušenosti se smart home produkty od IKEA?

Zdroj: IKEA

Jakub Kárník
O Autorovi - Jakub Kárník

Jakub je znám svou nekonečnou zvědavostí a vášní pro nejnovější technologie. Jeho láska k mobilním telefonům začala s iPhonem 3G, ale dnes se spoléhá na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)