Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024

OLOMOUCKÝ KRAJ - Policisté informují hokejové nadšence před nadcházejícím MS IIHF v ledním hokeji 2024. 

Všem fanynkám a fanouškům ledu, hokejek a rychlé hry na bruslích se již nezadržitelně krátí čekání na největší hokejový svátek v roce. Tím je bezesporu Mistrovství světa v ledním hokeji 2024, které navíc po devíti letech míří k nám do České republiky. Nejlepší týmy světa odehrají svá mistrovská klání od 10. do 26. května 2024 v Praze a Ostravě. 

ViewImage (1).png

I v tomto případě však není na místě podcenit přípravu na takovouto akci mezinárodního významu, abychom si mohli zpět do našich domovů odvézt jen ty nejkrásnější sportovní zážitky a nikoliv nepříjemnou zkušenost způsobenou třeba vlastním nesportovním chováním či nákupem vstupenky „z druhé ruky“.

Abyste se před hokejovým šampionátem či v jeho samotném průběhu nedostali do postavení mimo hru nebo sami nezpůsobili faul s následným vyloučením i do konce utkání, připravili jsme pro Vás přehled těch nejdůležitějších pravidel pro fair play, která by se mohla hodit. 

Informační_leták_2024 (1).png

Nyní už zbývá všem hokejovým nadšencům popřát množství nezapomenutelných sportovních momentů a především silné hlasivky. „Češi, do toho!!“

Další informace naleznete na https://www.policie.cz/clanek/mistrovstvi-sveta-v-lednim-hokeji-2024.aspx

por. Mgr. Lenka Vanková
30. dubna 2024

vytisknout  e-mailem