8 let o tom píši, že to přijde

allah
30.4.2024 08:13
Udělejte v tradiční islámské zemi (Irán, Saudská Arábie a další) mnohatisícovou demonstraci s hesly „Pryč s chalífátem, chceme demokracii, občanská práva pro všechny, svoboda náboženství atd. Výsledek? Řada lidí bude zastřelena hned, jiní následně popraveni a masa dalších bude hnít ve vězení.

      Ne, nezbláznil jsem se; to je jen zrcadlový příklad toho, co se děje v Západní Evropě, aktuálně konkrétně v Německu v Hamburku. Necelé dva tisíce účastníků demonstrace hlavně mladých muslimů provolávala protiústavní hesla s požadavkem zřídit v Německu chalífát. Pravda, vše proběhlo bez incidentu, neb celou akci kontrolovala (hlídala) policie. Vedle tradičního provolávání „Alahu akbar“ (Bůh je velký) zde byl nově zmíněný požadavek o zřízení chalífátu. A policie nic.

    Na demonstraci se dostavil také Joe Adade Boateng, šéf Muslim Interaktiv -  m.j. také influencer, , který silně ovlivňuje myšlení a chování mladé generace. Vůbec nejvíce zvednutý prst společnosti jako takové by měl být při zprávičce hned vedle: děti ve škole se silnější množinou muslimů předstírají konverzi k islámu, aby nebyli napadáni a vůbec měli pokoj.

    EU, stejně tak jednotlivé státy, kterých se to týká, budou se zásadním řešením váhat tak dlouho, až bude pozdě; není-li už teď par minut po dvanácté. Později jakékoli řešení přinese krev, a možná hodně krve při občanské válce. To není strašení; vím, že jsou tady lidé, kteří si za žádných okolností demokratické zřízení – byť má řadu chyb a slabin – nedají vzít. A je jen dobře, že jsou!

    Jednoznačně – je potřeba muslimy odkázat domezí v rámci zákona a jakýkoli protiústavní projev TRESTAT! A je lhostejno, že je to dle Koránu, neb je zcela zřejmé, že islám do demokratické společnosti nepatří!

    Malá zprávička na okraj – ta, která tu masovost muslimů uvítala se slovy „zvládneme to“, takto mamá Merkel, se stává čím dál více neviditelná; asi má proč.

miroslav kulhavy
Jsem důchodce, který neztratil zájem o dění doma i v zahraničí.
Klíčová slova: Německo - chalífát

Komentáře

Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.