Denník N

Dievča, ktoré zahynulo po zápase, malo povolenie od športového lekára. Po covide je úmrtí športovcov viac

KFC Komárom sa touto fotkou lúčilo so svojou hráčkou, ktorá tragicky zahynula. Foto – facebooková stránka KFC Komárno
KFC Komárom sa touto fotkou lúčilo so svojou hráčkou, ktorá tragicky zahynula. Foto – facebooková stránka KFC Komárno

Komárňanský futbalový klub informuje, že gymnazistka, ktorá cez víkend zahynula, mala povolenie od športového lekára. Počas uplynulých rokov sú podobné tragické prípady čoraz častejšie na celom svete, súvislosť s covidom sa nedá vylúčiť.

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

🏒 Denník N na MS v hokeji: V dejisku sú reportéri Štefan Bugan a Michal Šášky, s ktorými moderátori Pavol Kliment a Jana Sedláková nahrávajú podcast Bugan a Šášky z MS. Každý deň pripravíme aj newsletter 300 slov z MS, ktorý vychádza aj ako podcast. Po každom slovenskom zápase prinášame Panel expertov. Pozrite si hlavnú stránku MS v hokeji.

Smrť 17-ročnej futbalistky Lilly Petrókovej z Komárna po zápase na gymnaziálnych majstrovstvách Slovenska bolestne otvorila tému úmrtí mladých, trénovaných športovcov.

Lille Petrókovej, talentovanej futbalistke, ktorá už začala hrávať aj v druholigovom áčku ženského tímu komárňanského klubu, prišlo zle minulý týždeň v utorok počas zápasu medzi dvoma gymnáziami. A hoci ju záchranným vrtuľníkom previezli do Bratislavy, už ju nedokázali zachrániť. V sobotu zomrela.

Čoraz viac takýchto prípadov

Úmrtia mladých športovcov sú témou aj v zahraničí a zjavne nejde o ojedinelý jav. Minulý týždeň

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Slovensko, Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie