Denník N

Prestup do Premier League znie ako formalita. Hancko otvorene priznal, kam chce ísť

Dávid Hancko. Foto - TASR/AP
Dávid Hancko. Foto – TASR/AP

Dávid Hancko pravdepodobne prestúpi do FC Liverpool.

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

🏒 Denník N na MS v hokeji: V dejisku sú reportéri Štefan Bugan a Michal Šášky, s ktorými moderátori Pavol Kliment a Jana Sedláková nahrávajú podcast Bugan a Šášky z MS. Každý deň pripravíme aj newsletter 300 slov z MS, ktorý vychádza aj ako podcast. Po každom slovenskom zápase prinášame Panel expertov. Pozrite si hlavnú stránku MS v hokeji.

Pri veľkom futbalovom šampionáte na konci sezóny, ako bývajú majstrovstvá Európy či sveta, sa spravidla uzatvárajú najväčšie transfery.

Hráči sú vtedy na očiach masy fanúšikov a sponzorov, ich marketingový výtlak je veľmi vysoký. Kluby z toho chcú vyťažiť.

Pred alebo po letnom Euro 2024 by mohli zmeniť pôsobisko aj niektorí slovenskí reprezentanti. Najväčší ohlas je okolo Dávida Hancka.

Je ľavák, má 26 rokov, v holandskej Eredivisie aj v Lige majstrov sa ukázal ako spoľahlivý stopér, v reprezentácii ako produktívny ľavý obranca.

Z Feyenoordu Rotterdam môže v lete prestúpiť do veľkoklubu. Dlho o tom otvorene hovorí aj jeho agent Branislav Jašurek, médiá informovali o rôznych záujemcoch.

Čo chce Hancko?

Dôležité slovo v tomto smere bude mať aj Hancko. Je možné, že ponúk dostane hneď viacero.

Preto sme sa ho spýtali, čo by bola preňho vysnívaná destinácia. Bez ohľadu na to, či ju považuje aktuálne za reálnu, alebo či je z tej strany reálne záujem.

Odpovedal veľavravne.

„Ja osobne najviac

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Futbal

futbalové prestupy

Premier League

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie