Quantcast

Skylink: Zábava pro děti celý květen

| redakce | tisk | názory obrázek k článku: Skylink: Zábava pro děti celý květen

Květnové volné vysílání na česko-slovenské internetové a satelitní platformě Skylink, operátora M7 Group, potěší především děti. V nadcházejících dnech a týdnech bude pro všechny klienty operátora dostupný program Disney Channel.

Od úterý 30. 4. 2024 do úterý 4. 6. 2024 bude pro všechny zákazníky Skylinku volně dostupný program Disney Channel a to bez ohledu na objednaný programový balíček.

Skylink: Zábava pro děti celý květen (foto: M7 Group)
▲ Skylink: Zábava pro děti celý květen (foto: M7 Group)

Známá stanice si pro děti připravila pokračování úspěšné série Příšerky v rachotě, v němž bude kariéra šprýmaře Tylora Tuskmona a jeho přátelství s kolegyní Val čelit těžké zkoušce. Když se nečekaně otevřou nové možnosti v konkurenční energetické společnosti Strach, a.s., začnou Tylorovi spolupracovníci v Příšerkách s.r.o. pochybovat o jeho loajalitě.

Malé diváky čekají i nové epizody seriálu KIFF, příběhy optimistické veverky, jejíž nejlepší úmysly často vedou k naprostému chaosu, a jejího nejlepšího přítele Barryho, sladkého a jemného zajíčka.

Disney Channel je dostupný také v internetové televizi Skylink Live TV, kterou mají všichni zákazníci v ceně svého balíčku.

technické parametry - Disney Channel:

Astra 3B (23,5°E), freq. 11,934 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, pilot ON, FastScan 127

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články