Středa 15. května 2024, svátek má Žofie

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Slováčková po chemoterapii: Kruhy pod očima, vlasy na ježka. Musím vydržet a nezbláznit se

    Anna Slováčková (28) se s fanoušky podělila o fotografie těsně po chemoterapii, kterou podstoupila v pátek. Už druhý den přitom mířila do divadla, obrnila se léky proti nevolnosti a kruhy pod očima zamaskovala silnou vrstvou make-upu. Nikdo by na první pohled nepoznal, že zpěvačka bojuje s rakovinou už podruhé. Anička ale svoji cestu sdílí s fanoušky na sociálních sítích, kde se jim ukázala i bez líčidel či paruk a podělila se s nimi o svoje pocity.

    Anna Slováčkovábojuje s rakovinou statečně. Svoji cestu, kterou kráčí už podruhé, sdílí i s fanoušky na Instagramu. Poprvé onemocněla rakovinou prsu, teď se jí nádor usadil na plicích. V pátek čekala zpěvačku další chemoterapie, po které jí bylo zle. Už v sobotu ale zářila na divadelních prknech.

    Vystupování se totiž nevzdává ani navzdory tomu, že by jí možná mnozí poradili, ať se ve svém stavu raději šetří. Jenže Slováčková sama uvedla, že dokud bude moci, fanoušci ji na pódiu uvidí, i když si musí kruhy pod očima zamaskovat silnou vrstvou líčidel.

    „Je to všechno jedno. Kašlat na kruhy, kila, vlasy, všechno. Hlavně ať to zabere,“ napsala Slováčková na Instagram pod snímek, na kterém je čerstvě po chemoterapii. Ještě nedávno se vyjádřila s tím, že si nepřipadá ve své kůži nejlépe a není nadšená ani z toho, když jí lidé lichotí.

    „Nejradši bych vymlátila všechna zrcadla. Nikam nechodila. Prostě zalezla do hlubokého lesa, aby mě nikdo neviděl, ani já sama,“ uvedla Anička, která dlouho přemýšlela, co s tím. Ve světě showbyznysu se totiž pohybuje od malička a je zvyklá na to, že ji lidé hodnotí na základě jejího vzhledu.

    Anna Slováčková sdílela fotku po chemoterapii

    „Vydržet to a nezbláznit se? Ideálně asi prostě poslouchat, o co si naše tělo samo řekne a najít v sobě nějaký takový „mítvpi*ismus“ a i tak si užívat života. I když se nám nechce ani vylézt z postele a na hlavu si rovnou nandat pytel od brambor,“ dodala Anna Slováčková, které přejeme brzké uzdravení.

    Fotogalerie