Poslední příležitost podívat se do Německa. UEFA ve čtvrtek uvolní více než 100 tisíc lístků

Poslední příležitost podívat se do Německa. UEFA ve čtvrtek uvolní více než 100 tisíc lístků

Evropská fotbalová unie (UEFA) už za dva dny uvolní do prodeje dalších více než 100 tisíc vstupenek na blížící se evropský šampionát v Německu. Prodej začne na oficiálních stránkách v 11 hodin dopoledne.

Počty lístků se dle vyjádření EUFA budou lišit zápas od zápasu. Vstupenky se budou na oficiálním webu EURO2024/tickets ve čtvrtek od 11:00 SELČ prodávat systémem "kdo dřív přijde". K dispozici budou lístky, které už fanoušci nabízeli na přelomu března a dubna na oficiální přeprodávací platformě, další lístky se uvolnily poté, co byly stanoveny konečné plány sedadel na stadionech a budou se prodávat také vstupenky s omezeným výhledem na hřiště.

Na trhu zůstávají i vstupenky od překupníků. A před tímto prodejem nedávno důrazně varoval mluvčí Fotbalové asociace České republiky Petr Šedivý, podle kterého může jiná než oficiální cesta znamenat podvod a ztrátu financí.

Čeští fotbalisté do evropského šampionátu vstoupí 18. června, kdy se v Lipsku potkají s Portugalskem. O čtyři dny později změří v Hamburku síly z Gruzií a základní skupinu zakončí 26. června s Tureckem.

UEFA odhalila seznam 19 elitních sudích, které nemine Euro. Český zástupce podruhé v řadě chybí