Kvaratskhelia před náročným rozhodováním. Agent přijel dojednat prodloužení smlouvy, nabízí se i Barcelona

Kvaratskhelia před náročným rozhodováním. Agent přijel dojednat prodloužení smlouvy, nabízí se i Barcelona

Khvicha Kvaratskhelia se loni stal nejlepším hráčem italské Serie A, letošní sezona ale z jeho pohledu už tolik úspěšná není. Gruzínský záložník by přesto rád u Partenopei setrval a agent hráče odcestoval do Neapole vyjednat prodloužení smlouvy. Do hry o služby třiadvacetiletého ofenzivního středopolaře se ale zapojila také Barcelona.

Victor Osimhen už svůj úmysl opustit Neapol potvrdil, o druhého klíčového muže ale vedení loňských mistrů přijít nechce. Khvicha Kvaratskhelia sice není tak dominantní jako loni, deset branek a šest asistencí v jednatřiceti ligových duelech ale rozhodně není špatným počinem.

O gruzínského ofenzivního záložníka se nicméně v posledních týdnech intenzivně začala zajímat Barcelona, která již kontaktovala agenta hráče Mamuku Jugeliho. Ten si vyslechl nabídku, ale dle úterního vydání Gazzetty dello Sport odletěl do Neapole, aby dojednal prodloužení kontraktu na Stadio Diego Armando Maradona.

VAR POŠKOZUJE ANGLICKÝ FOTBAL. JE TO SMĚŠNÉ, NAŘÍKÁ PO NEUZNANÉ VÍTĚZNÉ BRANCE POCHETTINO

Rozhodující budou finance. Momentálně pobírá třiadvacetiletý hráč 1,5 milionu eur, novým požadavkem je poté 5 milionů eur. Podle zprávy nabízí prezident Neapole Aurelio De Laurentiis 4,5 milionu eur, což je stejná gáže, kterou před prodloužením kontraktu pobíral Victor Osimhen.

Il Mattino připomíná, že Neapol svého klíčového muže nechce prodat za žádnou cenu. Spokojena je i opačná strana, s Partenopei se dobře spolupracuje agentovi i otci. Schůzka mezi vedením aktuálně devátým týmem Serie A a Jugelim by měla proběhnout v nejbližších dnech a očekává se brzké řešení situace ke spokojenosti obou stran.