Spojte se s námi


Bojové sporty

Tak tohle zamrzí! Oktagon přišel o vyhrocený zápas, který se plánoval na turnaj v Edenu

Turnaj Oktagon 58 se koná na fotbalovém stadionu v Edenu a bude mít vynikající startovku. Turnaj ale o jeden očekávaný zápas přišel, když se nedočkáme souboje Pokorný vs. Rock, který se měl konat už v minulosti, tehdy ale Shem svého soupeře napadl během staredownu.

Publikováno

dne

Turnaj Oktagon 58 se koná na fotbalovém stadionu v Edenu a bude mít vynikající startovku. Turnaj ale o jeden očekávaný zápas přišel, když se nedočkáme souboje Pokorný vs. Rock, který se měl konat už v minulosti, tehdy ale Shem svého soupeře napadl během staredownu.

Galavečer Oktagon 58 bude plný jmen. Hlavní zápas je jasný, bude jím odveta Attily Végha s Karlosem Vémolou. Můžeme se těšit i na bitvu o titul mezi Patrikem Kinclem a Matějem Peňázem.

Dále uvidíme třeba Kozmu, Surdua, Apolla, Legierského či Wanlisse. Zkrátka je na co se těšit, ale přeci jen jsme přišli o jeden zápas, který se na tomto turnaji očekával.

Jedná se o zápas Pokorný vs. Rock, který se měl konat minulý rok v Manchesteru, tehdy ale Rock svého soupeře na staredownu kopl do žeber a ten později nebyl schopen nastoupit.

Kdy se zápasu dočkáme? To je zatím ve hvězdách, v Edenu to ale nebude, protože se bojovníci nedohodli na váze. Tedy dle Pokorného k dohodě došlo, ale Rock měl názor změnit.

Oktagon přišel o zajímavý zápas

„Tak jedna věc je, co Rock říkal po turnaji v Anglii, já jsem ale o zápase s ním věděl už měsíc předtím. Od té doby se držím v přípravě. S Catacolim šel v Birminghamu 68, protože my dva jsme měli jít v Edenu 66, bohužel ale změnil pravidla.

Vyzýval všechny v 66, i když ví, že tu váhu nedokáže splnit. On neumí držet slovo. Nechává mě měsíc v dietě, protože jsem počítal se zápasem v pérové váze. Když jsem na limitu 66, najednou chce mít zápas v 70 kilech. Nevím, co k tomu víc říct. Stavím se k tomu tak, že v 66 kilech není dostatečně silnej, tak chce jít najednou o váhu výš.

Chce mít výhodu na své straně a mě jeho chování už samozřejmě dost štve. Na Shem Rocka je to celkem už třetí příprava, do které dávám čas i peníze, a pokaždé to po*ere on,“ řekl Pokorný v rozhovoru pro Kaocko.cz

Sám Pokorný už se zápasem ani nepočítá. „Nebude. Určitě ne. Navrhl jsem mu sice kompromis, to znamená jít zápas v 68 kilech, jenže on si trvá na 70. Přitom znovu říkám, že dohoda zněla 66,“ dodal. Třeba ale v budoucnu svůj postoj přehodnotí.

Zdroj: Kaocko.cz

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.