TOPlist

5 tipů na zboží z Číny: Auto příslušenství na rodinné cesty

tipy-z-ciny-462-AliExpress auto příslušenství

Jsme tu s dalším vydáním tipů na zajímavé zboží z čínského AliExpressu. Začal nám květen, kdy už se plánují různé letní rodinné výlety autem, přičemž často nejde zrovna o krátké trasy. K tomu, aby zejména s dětmi cesta ubíhala co nejsnadněji a pohodlně, může kromě her a spánku pomoci i různé šikovné příslušenství pro elektronikou vybavené pasažéry na zadních sedadlech. Nechejte se inspirovat…

Evropské sklady, daň a clo

Prodejní portál AliExpress již začal plošně využívat přímé zdanění v evropském hospodářském prostoru. Pod cenou zboží můžete vidět větu „Price includes VAT“ neboli potvrzení, že v hodnotě je již započítána daň. Dál ale myslete na to, že zboží s hodnotou přes 150 eur se týká i clo.

Joyroom 154W prodlužovačka na USB a 12V zásuvku

Každá mobilní elektronika v autě potřebuje jednou za čas doplnit „šťávu“. Může jít o telefon spolujezdce nebo třeba i ledničku v zavazadlovém prostoru. Pokud vaše auto trpí nedostatkem 12V zásuvek, případně by se hodilo navíc i nějaké to USB, nabízí se tento praktický a výkonný pomocník od Joyroom.

Cena: 440 Kč

Essager 7A 100W USB-A USB-C kabel

Když jsme u doplňování energie, tak nemůžeme zapomenout ani na propojení mezi zásuvkou a koncovým zařízením. A aby bylo nabíjení co nejvýkonnější (pokud je to potřeba, nemusíte baterii trápit zbytečně) a nejpohodlnější, hodí se kabel nejen silný, ale také dlouhý. Třeba i třímetrový.

Cena: od 100 Kč

Organizér před zadní sedadlo

Tablet? Telefon? Lahev s pitím? Kapesníky? Omalovánky? Hračky? Poznámkový blok? Ano, to i mnohé další se dá velmi přehledně a prakticky umístit za přední sedadlo tak, aby to bylo po ruce pro cestující vzadu.

Cena: 340 Kč

Multifunkční držák na opěrku

Je výše uvedený organizér na vaše auto či váš vkus až moc robustní, ale nějaký šikovný držák alespoň na mobil by se na stejném místě hodil? Tento umí nejen pevně udržet telefon, ale po složení poslouží i jako běžný háček například na oblečení či tašky.

Cena: 220 Kč

Připínací LED světýlka

Máte v zadní části auta slabé osvětlení? Nebo žádné? Když je potřeba při nočním cestování něco najít pod nohami či na sedácích, absence pořádného světla je dost nepříjemná. Pokud si nechcete svítit jen mobilem, nabízí se například tyto magneticky připínací světýlka.

Cena: 160 Kč

Odkazy

Některé odkazy do obchodů mohou obsahovat tzv. affiliate parametr, díky kterému získá redakce malý zlomek z prodejní ceny. Finální částku ovšem takový odkaz neovlivňuje a produkty v žádném případě nejsou vybírány dle výše provize. Nákupem přes tyto odkazy podporujete provoz Světa Androida. Děkujeme za pochopení.

Další zajímavosti s cenou do 300 Kč

Výběr dalších produktů, které stojí pár korun. I tak by vám ale mohly usnadnit či zpříjemnit život, tak je omrkněte.

Produkt Cena
Retro mini herní konzole 190 Kč
Noční LED světlo se senzorem 130
Batoh na fotoaparát a příslušenství 270 Kč
Mini bezdrátová klávesnice 170 Kč
Stylus k mobilu či tabletu 120 Kč
Výkonná LED čelovka 170 Kč
Skládací podstavec pod notebook 110 Kč

Pošlete nám vaše tipy!

Pokud máte dobrou zkušenost s produktem, který jste pořídili na AliExpressu a který byste chtěli doporučit ostatním, neváhejte nám o něm napsat do komentáře.

Zaujaly vás dnešní tipy? Podívejte se i na starší díly našeho seriálu:

Jak dobře „obalený“ máte váš tablet?

Marek Houser
O Autorovi - Marek Houser

Fanoušek technologií už od chvíle, kdy jako malý kluk zadával příkazy Lemíkům na "dvaosmšestce". V záloze stále uchovává starý a podle všeho nezničitelný OnePlus2, ale… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)