Letní počasí nevydrží. Na víkend se opět ochladí

O víkendu denní maxima poklesnou, přesto by se podle ČHMÚ.cz měly pohybovat kolem 20 stupňů.

Předpověď na sobotu:

Většinou oblačno, místy přeháňky, zejména na horách. Ojediněle bouřky. K večer ubývání srážek. Nejnižší noční teploty 12 až 8 °C. Nejvyšší denní teploty 17 až 21 °C, na jihozápadě kolem 15 °C. Mírný západní až severozápadní vítr 2 až 5 m/s.

Předpověď na neděli:

Oblačno až polojasno. Ojediněle, přes den místy přeháňky, ojediněle bouřky. Ráno ojediněle mlhy. Nejnižší noční teploty 11 až 7 °C. Nejvyšší denní teploty 17 až 21 °C. Slabý proměnlivý, přes den mírný západní až severozápadní vítr 2 až 5 m/s.

Související

Více souvisejících

Počasí

Aktuálně se děje

před 39 minutami

před 1 hodinou

před 1 hodinou

před 2 hodinami

před 2 hodinami

Sídlo EU

PŘEHLEDNĚ: Kam v Evropském parlamentu spadají vaši favorité u voleb?

Národní politické strany k volbám do Evropského parlamentu sice vypisují své vlastní kandidátní listiny pro jednu konkrétní zemi, v evropské instituci už ale poslanci nejsou organizováni podle státní, ale politické příslušnosti. V Evropském parlamentu tak existují politické strany a frakce, mezi nimiž rozdíl vysvětlíme v článku níže. 

před 2 hodinami

před 4 hodinami

včera

Aktualizováno včera

včera

včera

včera

Joe Biden

Americké zbraně na Moskvu nezaútočí, zdůraznil Biden

Spojenými státy poskytnuté zbraně nesmí Ukrajina použít k útoku na ruské hlavní město Moskvu, uvedl americký prezident Joe Biden ve čtvrtek. Kyjev s nimi sice může útočit na území Ruska, ale povolení ze strany Washingtonu má své omezení. 

včera

včera

včera

Policisté zajistili místo tragické střelby na Filozofické fakultě UK. (21.12.2023)

Policie při útoku na FF UK nepochybila. Inspekce ale vidí prostor pro zlepšení

Žádný z příslušníků policie není podezřelý z trestného činu v souvislosti se zásahem při tragické prosincové střelbě v budově Filozofické fakulty Univerzity Karlovy, uvedl ředitel Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) Vít Hendrych na čtvrtečním jednání sněmovního bezpečnostního výboru. Inspekce však vidí prostor pro zlepšení policejní činnosti při podobných událostech. 

včera

včera

včera

včera

včera

V Evropě tiše bují nový problém. Dochází místo ve věznicích

Přeplněnost věznic zůstává vážným problémem ve velkém počtu evropských zemí, jak vyplývá z Roční vězeňské statistiky Rady Evropy (SPACE) za rok 2023. Tuto zprávu zveřejnila 46členná Rada Evropy (RE) ve čtvrtek.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy